Home » NOVOSTI IZ SVIJETA GEJMINGA
dodato 2012-06-05  E3 MANIA: Counter-Strike: Global Offensive datum izlaska!                        

  Valve je objavio datum izlaska i cijenu novog Counter-Strike naslova. I ništa više od toga.dodato 2012-06-05  E3 MANIA: Need for Speed: Most Wanted dobio datum izlaska                        

  Službeno je najavljen Need for Speed: Most Wanted, imali smo priliku vidjeti gameplay prezentaciju, kao i doznati datum izlaska te nekolicinu detalja.dodato 2012-06-05  E3 MANIA: Medal of Honor: Warfighter gameplays                        

 E3 sajam u kratkom roku izrodio je dva trailera za EA-ov nadolazeći FPS Medal of Honor: Warfighter. Jedan prikazuje singleplayer u detalje, drugi je krasno smontirani multiplayer trailer.


dodato 2012-06-05  E3 MANIA: CALL OF DUTY: BO2 DEMONSTRACIJA                        

 E3 manija je pocela. Iznenadnim raspletom događaja Call of Duty: Black Ops 2 nije otvorio Microsoftovu E3 konferenciju, ali ju je zato zaključio natprosječno dugom gameplay demonstracijom.


dodato 2012-06-02  DANAS PROMOCIJA GAS GUZZLERSA U ZAGREBU                        

  Iako se ex-YU države nikada nisu svrstavale u Meke gejminga, Hrvatska to ovim naslovom polako ali sigurno demantuje. Guss Guzzlers, naslov koji nas je sve iznenadio, sutra će imati i svoju zvaničnu prezentaciju u Zagrebu.dodato 2012-05-29  BALKAN SPECIAL FORCES MOD - DA PONOVIMO GRADIVO !!!                        

  Malo je pravih zaljubljenika u Call of Duty, pogotovo u "četvorku", koji su sa ovih prostora, a da nisu bar čuli za BSF iliti Balkan Special Forces modifikaciju. A ipak, ako ima takvih, ajde da ih podjestimo, jer vjerujte, ovu stvar vrijedi probati.


dodato 2012-05-14  Company of Heroes za 4.99€ na Steamu!                        

 Company of Heroes 2 otkriven je tijekom prošle sedmice, a prateći tu objavu ovoga vikenda je cijela Company of Heroes franšiza na velikom popustu na Steamu.

 Dok čekate da izađe nastavak, kupite original i sve ekspnazije za siću. Ali požurite - akcija je samo ovaj vikend na Steamu.
dodato 2012-05-11  NAJAVLJENA FIFA 13                        

 Electronic Artsov odgovor na novi PES nije trebalo dugo čekati – FIFA 13 službeno je najavljena setom screenshota i otkrivanjem ovogodišnjih noviteta.dodato 2012-05-11  Koliko su zapravo popularne franšize Activision-Blizzarda?                        

  Da je Call of Duty jedan od najvažnijih brendova u gaming povijesti, već znaju i ptice na grani. Iako bi čovjek pomislio da će se ljudi s vremenom zasititi te igre, u Activisionu iz godine u godinu misle suprotno te redovito svake godine dobijemo novu Call of Duty igru. 
... opširnije

dodato 2012-05-06  Company of Heroes 2 uskoro ?!                        


Nakon Company of Heroesa iz 2006. godine, većina kasnije izašlih strategija i dalje izgleda drugorazredno. Ova vrhunska RTS igra smještena na virtualne europske bojišnice tijekom britansko-američke odmazde četrdesetih godina 20. stoljeća protiv Hitlerovog režima je prije šest godina napravila novi milest ... opširnije

1 2 3 4 »