search
menu
person

NEWS AND UDATES


04:48:19
Max Payne 3 - poznati sistemski zahtjevi i bonusi za prednarudžbu

  Već i vrapci na granama znaju da u petom mjesecu izlaze dva vrhunska gaming hita - jedan je Blizzardov Diablo 3, a drugi je Rockstarov Max Payne 3. Vjerujemo vam kako će odluka oko toga kojoj igri posvetiti svoje vrijeme biti zbilja teška, no eto, ništa novo ukoliko se uzme u obzir onaj klasični "jesenski tempo". Pošto je ovo vijest o Max Payneu 3, ipak ćemo se suzdržati priče oko šoping groznice i savjeta kako ne potrošiti 700 kn s par klikova mišem.







   

  Max Payne 3, vjerovali ili ne, samo što nije stigao. Igrači Xboxa 360 i Playstationa 3 moći će igru već zaigrati 15. svibnja (18. svibnja u Europi), dok će se PC igrači na europskim prostorima morati strpiti još dva tjedna više (1. lipanj). Iako zakašnjeli izlazak PC verzije nema neko konkretno objašnjenje, možda barem nekima to razdoblje posluži da u zadnji tren nabave novac za ovaj obećavajući naslov. Ili novac za kupnju nove kante. Rockstar je naime otkrio minimalne i preporučene sistemske zahtjeve za Max Payne 3 pa ako ćete ovu akciju iz trećeg lica na svojem računalu imati želju vidjeti na maksimalnim grafičkim postavkama u DirectX 11 modu, počnite planirati pljačku obližnje kockarnice:

MINIMALNA KONFIGURACIJA:

OS: Windows XP/Vista/7
Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 5200+
Radna memorija: 2 GB
HDD: 35 GB
Grafička kartica: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3450

PREPORUČENA KONFIGURACIJA:

OS: Windows Vista/7
Procesor: i7 @ 3.06 GHz / AMD FX-8150 @ 3.6 GHz
Radna memorija: 16 GB
HDD: 35 GB
Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 680 / ATI Radeon HD 7970



  Osim sistemskih zahtjeva, Rockstar je otkrio određene bonuse za sve one koji se odluče za prednarudžbu igre. Pošto je na našim prostorima igru najjednostavnije kupiti na Valveovom Steamu, evo preorder bonusa koje možete ostvariti kod stričeka Gabea:

-Besplatne kopije prethodna dva nastavka Max Payne serijala
-Classic Multiplayer Character Pack
-Disorderly Conduct Multiplayer Weapons Pack
-Pill Bottle Item
-Max Payne Retro Avatar

  Prva stavka je vjerojatno sasvim jasna, dok za ostale možete potražiti opise na službenim Valveovim stranicama. Ukoliko ste lijeni klikati na poveznice, radi se većinom o bonusima za multiplayer aspekt igre.

  Eto, sve važno znate. Ako gajite nadu kako ćemo ovaj puta dobiti optimizirani Rockstarov port, svoje mišljenje podijelite s nama na Playomania forumu. Ili nam jednostavno na našem Facebook wallu pišite o svojim očekivanjima.

  Za kraj, evo malo slika PC verzije Max Paynea 3...

Category: NOVOSTI IZ SVIJETA GEJMINGA | Views: 981 | Added by: Legend3::KobrA | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]