Home » 2012 » JUN » 2 » DANAS PROMOCIJA GAS GUZZLERSA U ZAGREBU
03:03:31
DANAS PROMOCIJA GAS GUZZLERSA U ZAGREBU

  Iako se ex-YU države nikada nisu svrstavale u Meke gejminga, Hrvatska to ovim naslovom polako ali sigurno demantuje. Guss Guzzlers, naslov koji nas je sve iznenadio, sutra će imati i svoju zvaničnu prezentaciju u Zagrebu.


     Već smo pisali dosta o Gass Guzzlers: Carnage Combat naslovu, prvoj Hrvatskoj combat racing igri, a došlo je vrijeme da posle bete, predstavimo i punu verziju igre koja je dostupna već par dana. Iako je već u prodaji, tek danas će imati svoju zvaničnu prezentaciju, u Zagrebu, u Tisak media centru, u Arena centru, sa početkom u 16 sati.

 Samo prezentaciju će ispratiti i svojevrsni dodatni eventi, a svakako najzanimljiviji će biti LAN turnir, za koji su obezbijeđene i vrijedne nagrade.

Cijeli tok događanja planiran je ovako:

- 16:00 okupljanje i "mini press” konferencija na kojoj ćete moći razgovarati s autorima igre: Tomislavom Pongracom i Andrejem Levenskim uz producenta Mišu Vučića
- 16:30 LAN turnir za posjetitelje centra u igri Gas Guzzlers: Combat Carnage
- 18:45 dodjela nagrada najboljim igračima


  Ko god ima priliku posjetiti ovo dešavanje svakako ga ne bi trebao propustiti.

 A mi, kao balkanska gejming zajednica, dajemo veliki značaj ovakvim projektima, te ćemo i ubuduće da vas obavještavamo o ovom ali i svim drugim domaćim projektima, pa s toga očekujte uskoro i recenziju Gass Guzlersa.

  A dok to čekate zajedno sa nama pogledajte i trejler GGCC-a


Category: NOVOSTI IZ SVIJETA GEJMINGA | Views: 1081 | Added by: Legend3::KobrA | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0  
1 Mario   (2012-07-07 14:26:55) [Unosa]
usput, nismo vidjeli ni Joea i Goldya na zandejm eventu, nadam se da nisu i njima našli neke ovakve slike. e tu bi bilo dlakavo ne sumnjam hahahaRazlog zašto njih nije bilo je zato sto oni neće voditi ufc on fuel | VN:F [1.9.8_1114]REJTING | 0 | od 0 glasova |

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]