search
menu
person

NEWS AND UDATES


20:47:53
LEGEnd3 reborn: svi na noge !!!

 Kao što možete zaključiti i iz samog naslova, administracija tima je povukla neke poteze za oživljavanje aktivnosti Legendi. Cilj je da se tim vrati u aktivno stanje,a polako kroz vrijeme da se potpuno logistički obezbijedi. Dovođenje novih igrača i novog kadra je od ključne važnosti za dalji razvoj tima.










  Sajt je stalno u doradjivanju i dalje će se raditi na tome. Vaše konkretne prijedloge i razmišljana na temu dizajna ali i funkcionalnosti sajta možete ostaviti preko kontakt forme. Saradnja sa ostalim timovima je u pozitivnoj uzlaznoj putanji i svakim danom ćete višati sve više razmijenjenih banera u desnom bloku namjenjenom za tu svrhu. Sve zainteresovane timove pozivamo da nam se obrate radi dalje saradnje.

  Što se servera tiče, grupa naših igrača i prijatelja ima u planu obezbijeđivanje public servera za potrebe tima. OVo će biti inicijativna, tj. polazna osnova za dalje funkcionisanje. Kao što znamo server se sam neće napuniti. Od svih igrača koji planiraju biti aktivni tražimo redovne dolaske kako bi se server popularizovao među ostalim igračima. Od toga kako će server proći prvi mjesec zavisiće i njegova budućnost, tj. odlučićemo da li će se nastaviti sa njegovim finansiranjem.

 Sve koji su u mogućnosti da pomognu ili bar da pomognu u pronalaženju sponzora molimo da nam pomognu u tome. Znači mnogo.

I ono glavno. Od stare slave i starih neaktivnih igrača nema puno koristi. Stoji to da su mnogi od nih sve nas zadužili svojom ulogom u timu, ali trend forsiranja starih igrača od ovog trenutka se prekida. Svi neaktivni igrači će biti izbačeni i svakako će dobiti svoje mjesto, doduše počasno, u timu. Igrači koji planiraju biti uključeni u funkcionisanje tima će obavjestiti administraciju o tome.

Najvažnija stvar od svega jeste da je došlo do rotacije na čelu tima. Novi kapiten tima je Ante "Antes" Stanković, dosadašnji administrator tima, dok Stefan "Kobra" Ružić zauzima njegovo mjesto administratora, što znači da će od sada svaka Antesova biti amin :D blago rečeno :D

Toliko o ideji, a sada se bacamo na posao. Već se počelo dovođenje novih igrača, kao uvod u buduće realizacije našeg projekta. Sve prijatelje, dobre likove zovite da ans se priključe. Forum jednstavno mora oživjeti. To je nekada bila polazna osnova i glavno okupljalište svih Legendi.

I dalje će sva obavještenja ici direktno preko fb stranice, ali forum će biti glavna diskutaciona baza.

Vaša Administracija Tima.
Category: TIMSKE NOVOSTI | Views: 884 | Added by: Legend3::KobrA | Rating: 5.0/1
Total comments: 2
0  
2 Legend3::KobrA   (2012-04-22 18:46:50) [Unosa]
dzaba bracika moj kad smo mi teglimo ovdje smile

+1  
1 Legend3::AnteS   (2012-04-20 17:41:28) [Unosa]
Nadam se da će nešto, od ovih naših trzaja u život, uroditi plodom i da ova prekrasna priča još nije završila biggrin
Vidimo se na serverima i forumima smile

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]