Home » 2012 » APRIL » 16 » NEED FOR SPEED POSTAJE FILM ?!
00:50:27
NEED FOR SPEED POSTAJE FILM ?!
 
   Prema zadnjim saznanjima, Electronic Arts zaista namjerava preduzeti sve što je potrebno kako bi se Need for Speed, naslov koji se bavi trkama napucanih automobila, prebacio na veliko platno.

  

   Na to upućuje i informacija da su zaposlili scenaristu Džona Gejtinsa, koji je napisao i scenario za Real Steel sa Hjuom Džekmanom u glavnoj ulozi, te producenta Džordža Gejtinga ( Jednostavno savršena) kojima je zadatak osmisliti ideju koju mogu prezentovati filmskim studijima.

Da li će ovaj film biti potpuno smeće, ili će iskombinovati dobre elemente jurnjava iz filmova poput Brzi i Žestoki s donekle koherentnom pričom, vidjećemo. 

O Need for Speedu nije potrebno puno govoriti, jer franšiza postoji već dugi niz godina, a od svog začetka prodana je u preko 100 miliona primjeraka.

IZVOR

Category: NOVOSTI IZ SVIJETA GEJMINGA | Views: 475 | Added by: Legend3::KobrA | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0  
1 Bob   (2012-07-07 14:42:05) [Unosa]
Cliff Young is an inspiration for the world. I heard about him from Peter Daniels, a man I ardime. Thanks for showing me part of his life. I wish I could have known the man, but maybe this would be the perfect time for you, yourself to contribute an article piece on Cliffy for our 12 year, clean, positive & factual online magazine & media outlet. We'd love to add him to our Hall of Fame! please email me at the address provided. God bless and Praise in Peace Cliff Young!VA:F [1.9.15_1155]please wait...VA:F [1.9.15_1155](from 0 votes)

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]