search
menu
person

NEWS AND UDATES


04:52:25
Potvrđeno: Novi Call of Duty je Black Ops 2, poznat datum izlaska


 Nekoliko glasina i procurenih informacija već nam je poprilično jasno dalo do znanja da je novi Call of Duty naslov upravo Black Ops 2, no sada je to i potvrđeno. Ne možemo reći da je potvrda u potpunosti službena jer dolazi u obliku preuranjeno uslikane kartice za prednarudžbu igre iz jedne američke trgovine igrama, ali možemo reći da je vrag odnio šalu i da nam je dosta više tračeva. Uostalom, ovo izgleda krajnje vjerodostojno.









  Kako piše IGN, njihov čitatelj imena Richard bio je tako dobar da poslika preuranjeno izloženu karticu za prednarudžbu igre i pošalje fotku u njihovu redakciju. Kartica prikazuje samo logotip igre na kojem jasno stoji naslov Call of Duty: Black Ops 2, a također je istaknut i datum izlaska - 13.11.2012. 


Black Ops 2



  Sudeći prema slici, Blops 2 tada će izaći u verzijama za Xbox 360 i PS3, a datum se podudara s prijašnjom praksom izbacivanja Call of Duty igara pred kraj godine. Primjerice Modern Warfare 3 izašao je 8.11.2011.Kao što je prije rečeno, službena najava nove Call of Duty igre stiže 1. svibnja tijekom NBA playoffsa. Čim se to desi, pisati ćemo o tome, a nadamo se samo da ćemo ovaj put dobiti i kakve konkretne materijale umjesto... oh, ne znam... 19-sekundnog teasera?

Category: NOVOSTI IZ SVIJETA GEJMINGA | Views: 890 | Added by: Legend3::KobrA | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]