search
menu
person

NEWS AND UDATES


04:54:50
Sledeći Call of Duty smješten je u budućnost?

  
  Kako se približavamo svibnju i službenoj najavi nove Call of Duty igre sve je više glasina koje govore da će se igra nositi podnaslov Eclipse te da će biti smještena u budućnost.












    Sljedeći Call of Duty bit će premijerno otkriven 1. svibnja, dok nas informacije o samoj igri očekuju dan kasnije. Kako još uvijek nitko ne zna ništa o tom naslovu, izuzev pretpostavke da na njemu radi Treyarch te da stiže na poznate platforme u već poznatom vremenskom okviru, glasine o mogućim „scenarijima" dolaze iz svih smjerova.

  Zaposlenici trgovačkog lanca GameStop tako vjeruju da će ovaj Call of Duty nositi podnaslov Eclipse, iako se to u ovom trenutku ne čini kao izgledna opcija zbog više razloga. S druge strane, ostale glasine upućuju na jednostavniji naziv u obliku Black Opsa 2.

  No igračima je na kraju krajeva manje bitno kako se igra zove – važniji su im dakako, noviteti unutar iste. Naravno, i o njima se šuška, a glasine tvrde da nas čeka „futuristički" Call of Duty. Ipak, ima tu i nešto više od same glasine. Naime, službena stranica Call of Dutya stavila je poveznicu na pomalo komičan ruski video u kojemu se demonstrira letjelica na daljinsko upravljanje koja bi mogla biti uvrštena u igru. Je li ovo samo parodija ili pak ozbiljna naznaka, vidjet ćemo uskoro.



Category: NOVOSTI IZ SVIJETA GEJMINGA | Views: 884 | Added by: Legend3::KobrA | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]