ConE
|
|
Legend3::KobrA |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 04:33:55 | PORUKA # 1 |

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
Pazite sitaciju...pocelo je sve danas kada me COne upitao imam li wh na sta sam ja odgovorio :"Niti imam wh niti sam ga kad imao,a i da imam ne bi mogao igrati sa njih jer je PB on"...On mi na to odgovara:'Postoji undetected Wh.....to sam ja nabavio od jednog prijatelja..a taj prijatelj je platio taj cit.....obecaj da me neces kikovati iz tima...a ja cu ti pokazati kako radi taj wh!!!!.....dok je drzao wh ukljucen...izlazile su mu poruke na madjarskom sa likovima sa kojih mozete skidati razne citove!!!..znaci skroz ofirno!!!....u pocetku ga je Pb kikovao ali aksnije mu je prosao cit...i sad...koliko covjek moze biti prizeman i glup ako misli da cu mu ja progledati kroz prste samo zato sto sam obecao....ko ima cit i upotrebi ga jednom..upotrebice ga uvijek...i ja citere u timu necu...niti ce ih biti...bude li iko ulovljen elti odma....ili sazna li se da je iko ikad ...to znaci i u proslosti...uhvacen sa citom..leti !!!...tako i COnE..ne trebas nam...zbogom!!!!Ip ce biti unijet u BAn listu..na server nemoj dolaziti !!!! |
|
| |
NoeM |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 06:18:07 | PORUKA # 2 |

Benjamin Barić

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Osijek-Croatia |
jbg neg ga meni posalje xDDDDD bas mi seigra s wh xDDDDDDDD joj budale pa to moras bit idiot da pitas lidera dali moze probat wh xDDD
Legend3 :: NoeM |
|
| |
Crazy |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 09:56:46 | PORUKA # 3 |

Nebojsa

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Sid-Serbia |
Tako je bilo kao sto je rekao kobra bio sam na serveru kada su izlazile te poruke upocetku smo mislili da to nije pravi cone :S |
|
| |
ChawA |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 10:23:20 | PORUKA # 4 |

Nikola Chavic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: .-Serbia |
slazem se sa onim ako ga jednom proba uvek ce...on bi leba bez motike e nemoze...xD |
|
| |
Legend3::ConE |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 11:23:28 | PORUKA # 5 |

Nedam Ime

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Trebinje-Bosnia and Herzegovina |
e bas ljepo to sam uradio samo zato da mu dokazem da postoji taj wh jer je on tvrdio da je undetected wh prica za malu djecu.i igrao sam providno da bi on shvatio da zaista imam wh. inace ne igram sa wh.ali ok gotovo je sad.psto znam da me necete primit necu ni da pitam da se vratim.a to za ip nemozes jer mi se mjenja svaki dan. a za poruke nisam ni znao da izlaze niti su mi se prikazivale.
POST IZMIJENIO cone - PONEDELJAK, 2009-09-21, 11:24:24 |
|
| |
Nemo |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 12:29:30 | PORUKA # 6 |

Tonci Poturovic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: - |
Daj cone je*iga sad sad ti je gotovo IZBACEN si i nema ti vracanja....
|
|
| |
aQua |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 14:08:24 | PORUKA # 7 |

Ivan Hut

JA SE NE SLAŽEM! xD ...mislim na ono ko jednom wh vazda će...ja kad sam krenuo sa CoD 2 prvih 2-3 sata igre igrao sam sa mombotom....i onda sa m skonto da nije fer i da je jadno..xD..od tasda neam nikakav Hax što mogu i dokazat...i mrzim cheatere....ako sumjnate da iam nekakav hax provjerite em an koji god ocete nacin(tv,i sl.)...
|
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 14:43:47 | PORUKA # 8 |

Uros Cvetkovic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Jbg sad.... Jbm ti i PB kad nemoze da kikuje citere, i jbm ti 1.3v koja je kao bez citera.... I jbm ti programere koji su izmislili te citove, jbm im sve zivo i mrtvo, gde im pade napamet da to naprave.... A sto se tice Coneta, jbg, ja sam te zgotivio, ali ono ti nije trebalo.... Takva je politika klana, makar ga ukljucio iz zajebancije, ili da pokazes nekome nesto, cit je cit, i tu je kraj.... Aj' ziv bio... |
|
| |
KamikazA |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 14:46:19 | PORUKA # 9 |

Aleksandar Blanusa

Ja bi da ipak ovo reshimo i da vratimo neca u klan jer nije citer....a to za wh...i ja sam video al on to ne koristi verujte mi...znam ga licno znaju nam se roditelji...i tako....i siguran sam da nije citer i njemu je veoma zao shto je izbacen iz klana...zato mislim da je najbolje da mu damo jos jednu priliku a to sto je reko kobri da ima wh...samo je hteo da mu dokaze da to govno postoji i da ima....ZATO VAS MOLIM DA MU DATE JOS JEDNU SANSU Neco nije hacker cekam misljenje ostalih KENNY
|
|
| |
Legend3::KobrA |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 14:47:06 | PORUKA # 10 |

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
ConE...nevazno sta sam ja rekao i sto si ti htio samo pokazati da postoji...ti si meni isto tako pokazao da iams Cheat..i ko moze garantovati da ga neces korisitti.... Druga stvar...jos prije ulaska tvog u Legend3...dobio sam informacije da si ti iz onog RS tima (kasnije su to Ludjaci ako se dobro sjecam)...tim koji je prepun citera...i nema ko vas nije ulovio... Evo otvoreno cu ti reci...HeadHunter mi je to prijavio...i vjerujem mu..on mi je napomenuo da si iz tog tima i da si sumnjiv do bola...sad si samo to i potvrdio....sry sto sam preksio obecanje...ovo ti se izvinjavam kao covjek covjeku...ali neke stvari se moraju pogaziti da bi svima bilo dobro.... Vec sam te zamolo...nemoj da dolazis ni na server ni na forum....veliki pozZz |
|
| |