search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
ConE
Legend3::HeadHunteR DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 14:51:14 | PORUKA # 11

Uros Cvetkovic

STATUS: OFFLINE
Kobra, sad si se zajeb'o, Ludjaci nemaju veze sa RS-klanom, Ludjaci su nasi momci iz SFC-a, Elite i mali Srbija, oni su ga osnovali.....

Legend3::KobrA DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 14:54:35 | PORUKA # 12

Stefan Ruzic

Greska jbg..nema veze...
Onda je to samo RS klan..kasnije ne znam kao se zovu...popularni "citeri iz Trebinja".....

Legend3::ConE DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 19:09:22 | PORUKA # 13

Nedam Ime

u taj klan RS koji je osnovan u Trebinju nzm tacno ko ga je osnovao ali bilo ih je tu ne samo iz Trebinja nego i nekoliko likova iz RS e u taj klan sam usao poslednji i to tek onda kad sam poceo da igram cod2 pa tako tad nisam ni znao sta je cheat ni Wh.tad sam tek poceo da igram i u tom klanu sam bio mozda mjesec dana i odma se raspao zbog malog broja clanovi mislim.ali to sad nema veze bitno je da to sto si cuo nije tacno barem za mene (za ostale nzm)i bitno je to da sam izbacen iz legenda.
Aco dzaba pokusavas kad niko ne zeli da se vratim.
Kobra to prije svega nije ispalo ljepo vjerovao sam ti na rijec a ti ... angry
i vidi jos dobro za forum tu nemam sta radit jer nisam u klanu , ali zasto da ne dolazim na server.
i jos ovo ako sam jednom upotrjebio Wh ne mora da znaci da cu ga opet upotrjebit kao ni to da sam cheater.
toliko za sad izvinite zbog duzine texta ali htjeo sam sve da kazem.
Pozzz

Legend3::KobrA DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 19:16:07 | PORUKA # 14

Stefan Ruzic

Druze...vjerovao sam i ja tebi na rijec da nemas WH..kada si ulazio u tim...
Svaki clan je provjeren i vjeruje im se na rijec da nemju cit...
To sto se tice doalska na server...i toga da li ces ti koristiti Wh ili ne...Covjek kad je gladan nema sta nece pojesti...tako i gejmeri...cim malo loseije igra krene pocne se sa koriscenjem svega i svacega...
Ne kazem ja za tebe..ali ja stvaro ne bih da rizikujem...ako covjke iam cit..meni niko ne garantuje niti da ce ga upotrebiti niti da ga ence upotrebiti....ja ne zelim jednostavno da rizikujem...
Kao prvo zasto ce ti uopste cit..igraj kako se igra...kao i svi normalni likovi...igraj kakoz nas..treniraj ,vjezbaj i napredovaces..niko se naucen nije rodio...Ne znam sta vise da ti kazem...skontaj sta si uradio...izvuci neku pouku iz ovoga...da ti s ene desava u buducnosti...
Ti si velikom broju ljudi ovdje postao veoma drag i nije tacno da niko en zeli da e vratis....samo svi znaju pravila i znaju sta si uradio...i niko nije spreman rizikovati !!!!

Legend3::GruboR DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 20:05:22 | PORUKA # 15

Bojan Grubor

Strasno bez originala nema leba ovako ce se stalno nalaziti nacini da se igra sa citovima....

Legend3::ConE DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 20:31:42 | PORUKA # 16

Nedam Ime

pa nije valjda da nesmijem imat cheat na kompu to sto sam ga jednom upotrjebio ne znaci da sam citer i moze se oprostit jer je postojao razlog da ga uklucim da bi tebi dokazao da postoji.ali ok sad.i kad sam ulazio u klan nikad prije nisam imao cheat ni na samom ulazu u klan.i da dodam za ono prije u rs klanu i ranije nisam nosio nick cone nego neke druge ovaj sam poceo nositi odkad su me prozvali tako od prije mjesec - dva.nije ni vazno.nego mi je zao sto sam izbacen ali sta se moze mozda nadjem neki drugi klan koji ima server.

Karat3KiD DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 21:56:03 | PORUKA # 17

Milanko Ruzic

hhahahahaahhahahah...koji car....a mozda je stvarno imao dobru nameru
A jes ga kobra sjebo brate mili

Added (2009-09-21, 21:56:03)
---------------------------------------------
i jos nesto zaboravih te pitati..jel uzo kobra WH od tebe cisti informativno pitam

ChawA DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 22:12:22 | PORUKA # 18

Nikola Chavic

sad mi zao coveka...:)keve mi...jbg jedino da mu udjemo preko team vivera i obrisemo cheat..xD

Legend3::HeadHunteR DATUM: UTORAK, 2009-09-22, 00:21:19 | PORUKA # 19

Uros Cvetkovic

I meni je sad zao coveka, jesam ga zgotivio za ovo vreme dok je bio u klanu..... Jbg imao sam odredjene sumnje u vezi tebe zbog tog RS-klana, jer znam da je Beki delio citove sakom i kapom svima u klanu.... Ali kazem, nikad nisam primetio da si imao cit otkad si bio u klanu i ovako na serveru, ali jbg, nije ti trebalo to ni da imas na kompu, a kamoli da ga pokazujes....

Legend3::KobrA DATUM: UTORAK, 2009-09-22, 01:29:03 | PORUKA # 20

Stefan Ruzic

Ovako...ti ces biti prvi i jedini covjek koga smo vratili u Legend3...ali to nije zato sto lijep xDDD
Pazi..niakd te niko nije ulovio sa WH...niti si pravio probleme..mnogima si vec prirastao za srce...tako da cemo preci preko ovoga...ti si mi vec dao svoju rijec da ces obrisati Wh sa kompa(rekao si da si vec ovrisao)...vjerujem tio...samo zamolio bih vas sve da se ovo ne ponavlja....tema ce biti locked ali ostace...ako opomena svima ubuduce !!!...toliko

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: