Home » SVE NOVOSTI
dodato 2012-06-05  E3 MANIA: Counter-Strike: Global Offensive datum izlaska!                        

  Valve je objavio datum izlaska i cijenu novog Counter-Strike naslova. I ništa više od toga.dodato 2012-06-05  E3 MANIA: Need for Speed: Most Wanted dobio datum izlaska                        

  Službeno je najavljen Need for Speed: Most Wanted, imali smo priliku vidjeti gameplay prezentaciju, kao i doznati datum izlaska te nekolicinu detalja.dodato 2012-06-05  E3 MANIA: Medal of Honor: Warfighter gameplays                        

 E3 sajam u kratkom roku izrodio je dva trailera za EA-ov nadolazeći FPS Medal of Honor: Warfighter. Jedan prikazuje singleplayer u detalje, drugi je krasno smontirani multiplayer trailer.


dodato 2012-06-05  E3 MANIA: CALL OF DUTY: BO2 DEMONSTRACIJA                        

 E3 manija je pocela. Iznenadnim raspletom događaja Call of Duty: Black Ops 2 nije otvorio Microsoftovu E3 konferenciju, ali ju je zato zaključio natprosječno dugom gameplay demonstracijom.


dodato 2012-06-03  3 YEAR CELEBRATION OF LEGEND3.GAMING                        
 
  3 godine trajanja !!! Ko se još može pohvaliti takvom brojkom. Malo ko. Srećan vam rođendan Legende, pa ako Bog da da dočekamo i 100-ti :D
dodato 2012-06-02  DANAS PROMOCIJA GAS GUZZLERSA U ZAGREBU                        

  Iako se ex-YU države nikada nisu svrstavale u Meke gejminga, Hrvatska to ovim naslovom polako ali sigurno demantuje. Guss Guzzlers, naslov koji nas je sve iznenadio, sutra će imati i svoju zvaničnu prezentaciju u Zagrebu.dodato 2012-05-29  BALKAN SPECIAL FORCES MOD - DA PONOVIMO GRADIVO !!!                        

  Malo je pravih zaljubljenika u Call of Duty, pogotovo u "četvorku", koji su sa ovih prostora, a da nisu bar čuli za BSF iliti Balkan Special Forces modifikaciju. A ipak, ako ima takvih, ajde da ih podjestimo, jer vjerujte, ovu stvar vrijedi probati.


dodato 2012-05-14  Company of Heroes za 4.99€ na Steamu!                        

 Company of Heroes 2 otkriven je tijekom prošle sedmice, a prateći tu objavu ovoga vikenda je cijela Company of Heroes franšiza na velikom popustu na Steamu.

 Dok čekate da izađe nastavak, kupite original i sve ekspnazije za siću. Ali požurite - akcija je samo ovaj vikend na Steamu.
dodato 2012-05-13  LEGENDE REGRUTUJU NOVE ČLANOVE. PRIJAVI SE !!!                        

  Kako se stvarni polako vraćaju na svoje mjesto, tako je došlo i vrijeme da osvježimo naše redove. Za svaki novi početak, potrebne su nove snage, ako ste raspoloženi za dobro zezanje i ozbiljnu organizaciju, onda su Legende pravi izbor za vas.
dodato 2012-05-11  NAJAVLJENA FIFA 13                        

 Electronic Artsov odgovor na novi PES nije trebalo dugo čekati – FIFA 13 službeno je najavljena setom screenshota i otkrivanjem ovogodišnjih noviteta.1 2 3 4 »