NenchO hoce nazad :]
|
|
NEncho |
DATUM: SUBOTA, 2010-03-13, 15:34:38 | PORUKA # 1 |
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: - |
*Ime i Prezime :: Nenad Saponjic. *Lokacija(drzava,grad) :: Priboj, Srbija. *Datum Rodjenja :: 04.03.1994 *Klanovi u kojima ste vec (ako ih imate) :: SAJ, 6th'sense.gaming i fantasyCLAN *Nick u igri :: NenchO, nenchO., NenchEEEh, nnch, TazZ?!, TyleR?! itd. xDD :] *Vas XFire :: nencho17 *Igrate li na 1.3 (obavezno) :: Vise nego na 1.0 *Razlog zbog kojeg zelite pristupiti ovoj ekipi :: Vise su mi dosadile CoD2 diskusije o zahtevanjima klana (1000h+), smucilo mi se da svi traze samo skill, niko nece A da ti kaze osim ako te ne zove na war. Sranje* je zesce SKILL4CLAN itd. Zelim malo da se odmorim i da imam vremena za zajebanciju*. *Boja taga ako upadnete u ekipu :: Jao... Nezz, mozda zuta. *Igrate li na Legend3 serveru :: Nisam do sada imao prilike, jer igram 1.3 all weapons samo na Crogen i Crodilerium serveru. Uzecu IP ako ima banner ovde na forumu, u favorite, i da prangijam *Ako zelite dodati jos nesto o sebi (samo 'ljeba vam nemojte skill i sate :pPPP :: Pa ne znam sta da kazem, vecina me zna, bio sam tamo, super ekipa i sve... ^^ :] |
|
| |
Legend3::QubiX |
DATUM: SUBOTA, 2010-03-13, 16:50:17 | PORUKA # 2 |
Ante Tustonjić
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Vinkovci-Croatia |
jooj za nencha veliki ZA |
|
| |
Legend3::ConE |
DATUM: SUBOTA, 2010-03-13, 17:13:02 | PORUKA # 3 |
Nedam Ime
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Trebinje-Bosnia and Herzegovina |
AJ EVO TI UZDRZAN da malo dolazis na server pa bice i ZA I AKOO TI MENI NISI DAO ZA NA SAJ FORUMU xd ALI OK a nase servere imas KLIKNI,PROSTO JE xD |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: SUBOTA, 2010-03-13, 17:38:15 | PORUKA # 4 |
Uros Cvetkovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Brate, ja sam za tebe uvek za... Ali stvar je u tome sto smes samo da buds u legendama, i ni u jednom drugom klanu... Ako to ispostujes, onda je za veoma veliko.... xD |
|
| |
ChawA |
DATUM: NEDELJA, 2010-03-14, 00:29:40 | PORUKA # 5 |
Nikola Chavic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: .-Serbia |
UZDRZAN ... dok te ne vidim na serveru i da izadjes iz svih klanova inace za al samo to ispuni |
|
| |
NEncho |
DATUM: NEDELJA, 2010-03-14, 17:04:52 | PORUKA # 6 |
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: - |
Heh, ubijate me :d neznam kako da izadjem iz ostalih, naljutice se. Mislim, iz fantasy mi je lako izaci, ali iz SAJ i 6th'sense.gaminga mi nece biti lako... Ma mozemo se nekako dogovoriti... |
|
| |
Legend3::NightmarE |
DATUM: NEDELJA, 2010-03-14, 18:23:16 | PORUKA # 7 |
Dragan Djermanovic
samo jedan klan moze,i tacka!ako ti se ne svidja,hvala lepo dovidjenja.nema dogovora,za sve su isti uslovi |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: SRIJEDA, 2010-03-17, 23:24:27 | PORUKA # 8 |
Uros Cvetkovic
Kako kaze moj kum Nocni, jbg Nencho nema kompromisa... ili mi ili drugi... treceg nema... |
|
| |
Legend3::AnteS |
DATUM: ČETVRTAK, 2010-03-18, 13:57:19 | PORUKA # 9 |
Ante Stanković
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Vinkovci-Croatia |
Suzdrzan, jbt dodji na server xD |
|
| |
Legend3::KobrA |
DATUM: SUBOTA, 2010-03-20, 16:35:46 | PORUKA # 10 |
Stefan Ruzic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
E ovako Nenade :DDD...misa ti jebem.....pravila postoje da bi se...POSTOVALA naravno :DDD...i sjecas se sta sam ti rekao kad si zelio da izadjes....ko izadje nema povratka.... Zato druze....imao si prilikuy vec jednom....ne samo ti...vec mnogi koji su otisli... Al' ovak...ja imam prijedlog za sve Legend3....aj da organizujemo "SECOND CHANCE" regrutacije...15-ak dana...sve legend3 koje su otisle iz npr. razloga (nismo tad bili na 1.3 i sl) mogu ponovo da se kandiduju.....pa cemo da razmatramo.....ima mnogo dobrih momaka koji su otisli iz bizarnih razloga..... NPR...moram da napomenem...FRKA je rekao da ide zato sto mu se igra 1.3.....a covjek je sad stalno na serveru sa nama....takodje jos par likova je izrazilo zelju za ponovnim ulaskom....tako da...ako sete za...mozemo organizovti tako nesto..... Ljudi nam definitivno fali.....kako za upravu tako i za popunjavanje servera.....ako ko ima kakav prijedlog neka kaze |
|
| |