search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemo DATUM: NEDELJA, 2009-10-25, 14:49:50 | PORUKA # 1

Tonci Poturovic

STATUS: OFFLINE
Dosta mi je RADIM BINDOVE I SVE ZIVO zaboravili smo i na server(za ku*ac ga placamo) sajt smo zaboravili sve zivo
jer odak su kobra i head postali odsutni sve se zapustilo dosta mi je radim bindove za server forum i ostale pm

Karat3KiD DATUM: NEDELJA, 2009-10-25, 18:37:26 | PORUKA # 2

Milanko Ruzic

Ma treba sve nove mape izbaciti samo jednu ostaviti niko nece da ulazi kad vidi kolko ima da se skida.Treba po sata sat da skines sva ona sranja

Nemo DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-26, 20:49:03 | PORUKA # 3

Tonci Poturovic

ma da ali i zivcira me to sta pare bacamo samo ja bi da e vratimo na 1.0

NoeM DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-26, 23:06:45 | PORUKA # 4

Benjamin Barić

kakav vi to net imate dok mape skidate 1h ja sve te mape skinio za manje od 5 min pa uvideo sam da je serve prazan ja nekad dodem pa trazim duhove al nikak da nadem nekog jbt iduci put su zvat pomoc xDD biggrin

Legend3 :: NoeM

Nemo DATUM: ČETVRTAK, 2009-10-29, 11:26:29 | PORUKA # 5

Tonci Poturovic

HAHAHA MA NE JA IMAM B-NET NEMAN problema sa tim skine mi se ona mapa od 16 mb u 5 min mozda malo vise neman problema sa internetom i ne zeza me xd

Karat3KiD DATUM: ČETVRTAK, 2009-10-29, 17:54:37 | PORUKA # 6

Milanko Ruzic

ma nezeza ni mene net..nemoj bukvalno da shvatas to da mi treba sat...to se samo tako kaze xD ali i 10 min je puno jbt....kad tolko cekam pred kompom cini mi se da traje citav dan a i lako je za clanoce legendi ali ostali koji dolaze nece to da rade i potpuno ih razumijem

ChawA DATUM: PETAK, 2009-10-30, 18:49:18 | PORUKA # 7

Nikola Chavic

gle ovako meni je dosadilo da se cimam kad zovem na server svakog mrzi ima preca posla dosao sam jednom na legendama njih 8 i to samo 1 iz legendi ako vam je tako stalo kao sto kenjate sto nikog nije bilo sto se ne setite nekad sami da udjete sta kao ne smete dok ja ne kazem ne serite vise boli me kurac ocete da ne budel lder vise ok glasajte koga ocete za lidera OVDE!!!!!dokurcilo mi je vise lako je na druge bacati krivicu...ajd da vas cujem>GLASAJTE!!!

ChawA DATUM: PETAK, 2009-10-30, 18:52:04 | PORUKA # 8

Nikola Chavic

i da ovo oko servera ko je dao pare aaaa sta lupate samo 1 je dao pare samo 1 ja nisam jer cekam da vidim ko ce sve da plati pa ako neko odustane da ja platim ostatak da se ne cimam 100 puta u postu!!!!!

Legend3::QubiX DATUM: PETAK, 2009-10-30, 18:58:40 | PORUKA # 9

Ante Tustonjić

ja nemam vremena za server i ja bih vrlo rado placo ... al 1. nesto u posti pricaju gluposti ... 2. stara mi zabranila cod2 ... al kad nje nema ja nadjem vremena... 3. neda mi sada da placam ... kaze da nema novaca !?!?!?!?. ... i sada glassanje ... ja mislim da bi cicolinac bio dobar ldr jer je aktivan i pomaze i izjašnjava se o klanu i serveru i svim problemima ... a ja nemam bas vremena ... pa IZVINITE

Legend3::HeadHunteR DATUM: PETAK, 2009-10-30, 19:31:35 | PORUKA # 10

Uros Cvetkovic

Ovako, tacno je da odkad smo ja i Kobra otisli da se klan malo zapustio, mozda zbog autoriteta koji imamo, ili sta ja znam, mozda nas vise postujete od drugih.... Ali ovo sto vidim mi se ne svidja uopste...

Kao prvo... Ovaj klan postoji i postojace dok bude onih koji zele u njega, i onih koji su u njemu i nece nikad izaci iz njega...

Kao drugo... Koji je bre vama kurac pa se svadjate non-stop...????

Kao trece... Klan je 1.3v, i makar server bio stalno prazan nece se menjati na 1.0v, sve dok se Kobra ne vrati, pa sednemo svi i lepo porazgovaramo... Znaci, ko hoce nek' saceka leto, da vidi sta ce biti, a ko nece, neka izadje slobodno iz klana...

Kao cetvrto... Chawa je kapiten tima, koji je izabran na sastanku administracije, ta odluka je KONACNA I TRAJNA, nema drugog kapitena sem njega dok se Kobra ne vrati, kome se ne svidja moze slobodno da izadje iz klana...

Situacija je ovakva.... Ko zeli neka izadje iz klana ODMAH... Mnogo smo popustali, i umesto da bude bolje mnogi su se opustili i osilili... Znaci ko ne zeli vise da bude u klanu neka izadje, i da u klanu ostanu ljudi, koji zele da budu Legend3, bez obzira sto klanu lose ide....

Znaci kazem i sad, klanu je islo lose i na 1.0v ali smo uspeli da se izdignemo iz problema, i budemo ono sto jesmo, a to smo uspeli jer smo bili slozni, dakle, nemoze da bude izgovor da je sve propalo odkad smo ja i Kobra otisli, morate da se potrudite, resite to kao tim, bez nepotrebnih prepucavanja....

• Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search: