Ovako, tacno je da odkad smo ja i Kobra otisli da se klan malo zapustio, mozda zbog autoriteta koji imamo, ili sta ja znam, mozda nas vise postujete od drugih.... Ali ovo sto vidim mi se ne svidja uopste... Kao prvo... Ovaj klan postoji i postojace dok bude onih koji zele u njega, i onih koji su u njemu i nece nikad izaci iz njega...
Kao drugo... Koji je bre vama kurac pa se svadjate non-stop...????
Kao trece... Klan je 1.3v, i makar server bio stalno prazan nece se menjati na 1.0v, sve dok se Kobra ne vrati, pa sednemo svi i lepo porazgovaramo... Znaci, ko hoce nek' saceka leto, da vidi sta ce biti, a ko nece, neka izadje slobodno iz klana...
Kao cetvrto... Chawa je kapiten tima, koji je izabran na sastanku administracije, ta odluka je KONACNA I TRAJNA, nema drugog kapitena sem njega dok se Kobra ne vrati, kome se ne svidja moze slobodno da izadje iz klana...
Situacija je ovakva.... Ko zeli neka izadje iz klana ODMAH... Mnogo smo popustali, i umesto da bude bolje mnogi su se opustili i osilili... Znaci ko ne zeli vise da bude u klanu neka izadje, i da u klanu ostanu ljudi, koji zele da budu Legend3, bez obzira sto klanu lose ide....
Znaci kazem i sad, klanu je islo lose i na 1.0v ali smo uspeli da se izdignemo iz problema, i budemo ono sto jesmo, a to smo uspeli jer smo bili slozni, dakle, nemoze da bude izgovor da je sve propalo odkad smo ja i Kobra otisli, morate da se potrudite, resite to kao tim, bez nepotrebnih prepucavanja....