search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemo DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 00:53:09 | PORUKA # 11

Tonci Poturovic

STATUS: OFFLINE
SVE JE ZNAM ali da mi date da budm LDR tesko bih to prihvatio jer vi mislite to ovako kao ali mozda bih mogao vodit tim ali TESKO

Added (2009-10-31, 00:53:09)
---------------------------------------------
DA I TO STA KAZES JA SAM OSTAVIO TAMO DA CU MOZDA IZAC IZ clana ali necu trebali bi svi doc jednom u chat rooom svi iz legendi trebamo dogovorit termmin i sve

ChawA DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 10:15:27 | PORUKA # 12

Nikola Chavic

mi smo se pre stalno skupljali na serveru i jedini koji su dolazili su bili DREED,APiS,CONE,Karate kid,ANTES,ito je stalna postava a ovi ostali su dosli 1 i kraj i svaki put smo pravili Chat room gde smo se zajebavali komentarsali stvari vezane za klan a posto vas nikad nije bilo TISINA DA VAS NECUJEM!!!!!!!!!!

ChawA DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 10:19:37 | PORUKA # 13

Nikola Chavic

i nek izlazi ko god oce boli me uvo osim 10 ljudi kojima necu dati da izadju a verujem da oni to ni ne zele...JOOOJ KOBRA,jedva cekam da se covk vrati pa da imam manje posla sa ovim preseravanjima!nemo ako ikad izadjes necees uci vise na to sam milsio

ApiS DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 12:45:23 | PORUKA # 14

Milic Srdjan

Pozdrav....

Suvise sam star da bih delio savjete ali ako kanis podjediti ne smes izgubiti....

mi smo ovde prvensteno da bi se druzili.....i bili ortaci....klan je samo ideja oko koje se okupljamo, i volimo da igramo samu igru....

Kao i uvek Head je rekao sve sto manjina nas i misli....Meni je uvek drago da se cujem sa ljudima....

Znam da je server prazan, sto meni i nije bas uvek jasno....Ali opet nekoliko puta Chawa, Grubor, ja i jos nekolicina blejimo zajedno na serveru i trcimo unaokolo, po mapi....

Server mora ostati v1.3 i kraj, necu bre da se smaram sa idiotima sa koje kakvim sranjima....

Znam da cemo biti zajedno....

svadja na forumu , ma ok, po nekada razbija monotoniju...bitno je da smo slozni kada igramo, i da naucimo da igramo zajedno....

Znate kako je mocno, kada igram na nekom drugom serveru, pod drugim nickom, i prepoznam nekoga od nas, samo po kretanju, po nacinu igre iako ima drugi nick....

Legend3::HeadHunteR DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 13:16:19 | PORUKA # 15

Uros Cvetkovic

Ma ljudi, stvarno nisam previse upucen oko stvari koje se desavaju trenutno u klanu, ali kad vidim da se ljudi svadjaju, e onda popizdim!!!!! Pa ja i Kobra nismo pravili ovaj klan da bi se ljudi u njemu svadjali, vec da bi uzivali u ovoj igrici koja nam je svima draga(ili barem vecini)...

Pazljivo smo odabirali koje cemo ljude primiti u klan, da bi atmosfera u njemu bila sto bolja, da ne bude svadje da se druzimo i uzivamo u igrici, bez sranja.... Ali izgleda da smo se kod nekih prevarili...

Jedna dobra reorganizacija klana(bice je uskoro), ostane nas 10-ak 12-ak, koji znaju sta zele, a ostalima se zahvalimo na saradnji i cao...

Ali ok, tu je ekipa koja je sa nama od pocetka i jos par njih koji su usli kasnije i poklazali da im ovaj klan znaci, i da ce ovaj klan sa njima uvek postojati...

Neki izlaze cim je zagustilo, ali dobro njihov izbor, samo sto sad ko bude bio izbacen iz klana ili bude sam otisao, NEMA DRUGE SANSE, to nek zapamti svako ko bude procitao ovaj post... Nema, vise moljakanja, izvini hocu opet u klan i tako te zajbancije, imao si svoje vreme iskoristio si ga kako si znao i umeo, cao, netrebas nam vise....

ChawA DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 16:56:22 | PORUKA # 16

Nikola Chavic

ja jesam tu da bi se zajebavao i ovaj klan mi je mnoogo tacnije ljudi u njemu...sa svima sam ok bar je tako sa moje strane ko me nevoli ili mu nedgovaram ne zanima me...svadjao sam se sa nemom mada nisam direktno hteo njemu nista da kazem da nebi izbila prava svadja vodio sam racuna,al sad kaze decko nije znao na fin nacin da mi kaze nego je bio malo drzak i bezobrazan a to ne volim,video bih ga na mom mestu on milsi sve je to tako lako al sine dodji pa pokusaj da okupis 20 ljudi koji te usput ispaljuju kad god ih pozovesi na kraju puknes i dosadi ti to...malo dublje razmisli pa bi video da nisi bas upravu!

ChawA DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 16:57:44 | PORUKA # 17

Nikola Chavic

greska ovo sam teo da kazem:::ja jesam tu da bi se zajebavao i ovaj klan mi je mmnoogo drah tacnije ljudi u njemu...

Legend3::NightmarE DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 17:45:27 | PORUKA # 18

Dragan Djermanovic

bravo kume,u pravu si.headhunter za predsednika!!! biggrin

Nemo DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 18:04:38 | PORUKA # 19

Tonci Poturovic

MA DA CHAWA STA OS KADA GOD ZELIM NA SERVER SERVER PRAZAN PA NECU HVATAT DUHOVE biggrin i jeli dodjen uvjek i sve i znam da ces mene izostavit sa popisa od tih 10 ALI SAMO DA ZNAS JA SAM REKAO LEGENDE 4EVER I TO MISLIM STVARNO

ChawA DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 18:37:50 | PORUKA # 20

Nikola Chavic

odlicno

Search: