Cekaj Dragane, jel l' zeton koristim samo za jedan rucak ili ne???? xD Sto se tice jaja, neka hvala, cekacu tvoju sestru da dodje, ona ce bolje da ih spremi.... Inace..... Da nebi pretrpavali temu "Placanje servera", ovde cu da kazem par stvari.....
Znaci treba nam ozbiljna reorganizacija klana..... U onoj temi je neko napisao da treba napraviti wing, pa jos neke razne podklanove u okviru klana.... Sa tim se ne slazem, jer i ovako smo prenatrpani, jos nam trebaju i ti wingovi, u kojima nece se znati ni ko pije ni ko placa....
Sledece.... Vec imam spisak nekih igraca za koje smatram da vise netreba da budu u klanu, zbog svoje DUZE ali DUZE neaktivnosti.... Ali otom potom.....
Sledece.... U pravu je Nightmare, jednostavno, sto bi MI bacali pare ako MI ne koristimo NAS server.... Onda bolje da ga ugasimo i da nas boli uvo za sve....
Sledece.... Treninzi ce biti obavezni, i za vreme njih mora biti upaljen XF, da bi ljudi videli na kom serveru igrate, i da ako zele zapisu njegov ip, pa mozda navrate na njega....
Sledece.... Sto se tice prelaska na 1.0v, u to jos nisam siguran, rekli smo da cemo na 1.3 biti oko mesec dana, malo vise, da vidimo kako idu stvari... Zasad je malo losije, ali ja kao veciti optimista se nadam da ce uskoro biti bolje....
Takodje mozete da primetite, da kad nas ima na serveru, nas 5-6 iz klana, uvek dodju i ljudi koji nisu u klanu, tj. gosti na nasem serveru, i uspemo na sklepamo nekad 10-12 ljudi na serveru.... Ali mi je navise krivo sto smo samo jednom napunili server do vrha....
[color=red]
ALI BICE BOLJE!!!!!![color=red]