search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Legend3 :: NightmarE
ChawA DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-05, 11:47:01 | PORUKA # 21

Nikola Chavic

STATUS: OFFLINE
Slazem se...

Legend3::NightmarE DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-05, 12:51:42 | PORUKA # 22

Dragan Djermanovic

Extra,drago mi je da se stvari razvijaju na bolje.Samo istrajte u toj nameri.A vi ostali ima da slusate starije i Chawu,on je kapiten,glava klana,nemoj da vas sanjam sunce li vam kalaisano :))) Ko ne shvata ozbiljno ovaj klan moze slobodno da ide

Added (2009-10-05, 12:51:42)
---------------------------------------------
I da,ako nekome nesto nije jasno ili ima nesto protiv mene,nemoj da se raspravlja ovde na forumu,nego na x fire-u, nightmaresrbija ,pa izvolte. Legend3 forever!

Legend3::GruboR DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-05, 14:08:27 | PORUKA # 23

Bojan Grubor

Znaci polako se krece na bolje, cavo prvo da se napravi lista neaktivnih clanova tj onih koje boli kurac za klan i onda moze sve ostalo da se radi, kao drugo slazem se sa idejom o kupovini jos jednog servera za 1.3 to je dobra ideja, polako ce se ovaj klan dovesti u red a sad za kraj ja i Jaksa danas necemo moci na server i tako to jbg pravi rodjendan pa moram na pecenje smile ali od sutra sam tu za sve sto treba samo zovite....

GralE DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-05, 19:15:41 | PORUKA # 24

Marijan

.Kapiram da je pocela skola
~ al stvarno jebiga idem i ja u skolu u gimnaziju (ovo da se pohvalim XD) al igram kak god mogu jebiga testovi i to al niko ne uci od ujutro dok ne krene u skoli i poslje skole jbt 1 sat nista ne znaci XD

i da jos jedna stvar koju sam zaboravio da pomenem, 40 % ovih sto su u klanu je primljeno na fazon glasaju 3,4 ZA i on je primljen. pa dajte ljudi ima nas mnogo vise treba da se saceka da se svi izjasne a brate oni koji se nisu pojavili ni jednom da glasaju ima i onih koji se nisu pojavili na forumu otkad su primljen
~ ovo se slazem s gruborom jer glasamo nas 5 i ako smo svi za sutradan mu se salje invate... treba ocistit clan od inaktivaca i vise nikog ne pustat u clan dok svi nisu ZA al bas svi

i za sever se slazem treba ga vratit na 1.0 jer posto svi igraju stalmo na SDG i BB jednom ce se desit da ce bit oni popunjeni i onda ce se ic na nas sever i tak pa puta i onda vise nece ni ic na BB neg ce dolazit kod nas...i u pocetku trebamo pazit na citere njih ne smije bit na serveru jer se vecinom svi odu odma ako neko ima cit

i moramo napravit bindove s ip-om al to pod obavezno da se promoviramo

tolko od mene za sad

ChawA DATUM: UTORAK, 2009-10-06, 02:12:38 | PORUKA # 25

Nikola Chavic

ovo sinoc je bilo ok doslo je dosta ljudi bilo je i igraca koji nisu u legedama...vidite cim mi igramo dolaze i drugi,a ne vi cekate da oni prvo udju pa pdnda vi (da li tu ima logike)???naravno da ne.
od sad kome je stalo da nas ima da dolazi na server da se ovako skupljamo kao veceras...sutra bi mogli oko 11 dok se skupimo..

Legend3::ConE DATUM: ČETVRTAK, 2009-10-08, 19:08:38 | PORUKA # 26

Nedam Ime

e ovako da i ja nesto kazem
to za vracanje na 1.0 se slazem
da se kupi drugi server to bas nzm onda bi morali da placaju svi koji su u klanu.
trebali bi organizovat sastanak ali da dodju svi clanovi i da se dogovorimo da izbacimo neaktivne i da ne primamo svakog clana
a sto se tice mene ja sam 5-10 sati na dan online na xfire i dojem na server kad god neko zovne a nekad i ja zovem sve
i bilo bipametno da se sto prije izbace neaktivni clanovi kako na forumu tako i na serveru ali sto prije
toliko od mene za sada.
preksnioc je bilo bas dobro svi se uvezali u voice chat preko xfire i pricali,komentarisali killove,pojedine igrače xd
neki su i mutirani na xfire zbog stvaranja neugodnih zvukova ali dobro

biggrin biggrin biggrin

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search: