.Kapiram da je pocela skola
~ al stvarno jebiga idem i ja u skolu u gimnaziju (ovo da se pohvalim XD) al igram kak god mogu jebiga testovi i to al niko ne uci od ujutro dok ne krene u skoli i poslje skole jbt 1 sat nista ne znaci XD i da jos jedna stvar koju sam zaboravio da pomenem, 40 % ovih sto su u klanu je primljeno na fazon glasaju 3,4 ZA i on je primljen. pa dajte ljudi ima nas mnogo vise treba da se saceka da se svi izjasne a brate oni koji se nisu pojavili ni jednom da glasaju ima i onih koji se nisu pojavili na forumu otkad su primljen
~ ovo se slazem s gruborom jer glasamo nas 5 i ako smo svi za sutradan mu se salje invate... treba ocistit clan od inaktivaca i vise nikog ne pustat u clan dok svi nisu ZA al bas svi
i za sever se slazem treba ga vratit na 1.0 jer posto svi igraju stalmo na SDG i BB jednom ce se desit da ce bit oni popunjeni i onda ce se ic na nas sever i tak pa puta i onda vise nece ni ic na BB neg ce dolazit kod nas...i u pocetku trebamo pazit na citere njih ne smije bit na serveru jer se vecinom svi odu odma ako neko ima cit
i moramo napravit bindove s ip-om al to pod obavezno da se promoviramo
tolko od mene za sad