Aj decki da se i ja izjasnim oko svega jer mi se cini da nam clan polako propada jer ga zapostavljamo 1. pretrpani smo nemoze clan normalno funcionirat kad ima 35 clanova i 30% njih inaktivno
2. nebi volio da se neko naljuti ako sam ga prozvo ali bicu iskren nikad na serveru nisam vidio Legende Jr osim Lexyz njemu svaka cast stalno igra kad sam ja na severu onda flame, deniro, nemesis, seka i jako dugo nisam vidio kaku. To je 10 igraca od nas 32 a to je 1/3 clana
3. trebalo bi provjerit u clanu ko je aktivan ko ne i jednostavno kikat, a ne da se zbog nekog prijateljstva clan propada jer necemo nekog kikat, mislim da bi trebali otvorit jednu temu na forumu npr. naslova sve legende nek se jave ili ce bit kikani iz clana i stavimo rok od 5-6 dana i ko se ne javi inaktivan je treba odma kick
4. treba uvest pravila da ako ce neko izbivat treba to najavit na forumu a ne da prvo neigra 3 tjedna pa ga mi kikamo i onda on kaze ocu nazad u klan mama mi nije dala na komp pa nisam igro
5. sto se tice servera mislim da prvo trebamo reorganizirat clan i vidit kak ce onda funcionirat jer stvarno se ne isplati da ga imamo kad 3 puta mjesecno igramo na njemu
6. moje misljenje je da se poslje reorganizacije trebaju ukinut legende Jr i ladylegende bar neko vrijeme dok se sve ne stabilizira jer ako si legenda legenda si XD glupo da se dijelimo unutar clana kad predstavljamo isti klan
7. maksimalan broj clanova u klanu treba bit 20 ni jedan vise...ako se vec nekog treba ubacit u clan onda se mora neko kikat a ne da se stalno tako gomilamo
8. ako je neko prava legenda onda bi mobo odvojit pola sata ili sat dnevno da igra na serveru s ostalim clanovima, jer niko ne uci cijeli bozji dan pa da nema sat vremena slobodno
9. mislim da bi nekoliko puta tjedno trebali bit organizirani treninzi ili barem zajebancija na serveru...i tako mozemo provjerit ko je je aktivan neko se ne pojavi 3 puta bez opravdanog razloga kik iz klana
GLAVNA STVAR SADA JE ODRZAT SASTANAK NA KOJEM SE TREBAJU RIJESIT SVE STVARI KOJE SPUTAVAJU KLAN U RAZVOJU XD