search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Legend3 :: NightmarE
GralE DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 22:55:44 | PORUKA # 11

Marijan

STATUS: OFFLINE
Aj decki da se i ja izjasnim oko svega jer mi se cini da nam clan polako propada jer ga zapostavljamo

1. pretrpani smo nemoze clan normalno funcionirat kad ima 35 clanova i 30% njih inaktivno

2. nebi volio da se neko naljuti ako sam ga prozvo ali bicu iskren nikad na serveru nisam vidio Legende Jr osim Lexyz njemu svaka cast stalno igra kad sam ja na severu onda flame, deniro, nemesis, seka i jako dugo nisam vidio kaku. To je 10 igraca od nas 32 a to je 1/3 clana

3. trebalo bi provjerit u clanu ko je aktivan ko ne i jednostavno kikat, a ne da se zbog nekog prijateljstva clan propada jer necemo nekog kikat, mislim da bi trebali otvorit jednu temu na forumu npr. naslova sve legende nek se jave ili ce bit kikani iz clana i stavimo rok od 5-6 dana i ko se ne javi inaktivan je treba odma kick

4. treba uvest pravila da ako ce neko izbivat treba to najavit na forumu a ne da prvo neigra 3 tjedna pa ga mi kikamo i onda on kaze ocu nazad u klan mama mi nije dala na komp pa nisam igro

5. sto se tice servera mislim da prvo trebamo reorganizirat clan i vidit kak ce onda funcionirat jer stvarno se ne isplati da ga imamo kad 3 puta mjesecno igramo na njemu

6. moje misljenje je da se poslje reorganizacije trebaju ukinut legende Jr i ladylegende bar neko vrijeme dok se sve ne stabilizira jer ako si legenda legenda si XD glupo da se dijelimo unutar clana kad predstavljamo isti klan

7. maksimalan broj clanova u klanu treba bit 20 ni jedan vise...ako se vec nekog treba ubacit u clan onda se mora neko kikat a ne da se stalno tako gomilamo

8. ako je neko prava legenda onda bi mobo odvojit pola sata ili sat dnevno da igra na serveru s ostalim clanovima, jer niko ne uci cijeli bozji dan pa da nema sat vremena slobodno

9. mislim da bi nekoliko puta tjedno trebali bit organizirani treninzi ili barem zajebancija na serveru...i tako mozemo provjerit ko je je aktivan neko se ne pojavi 3 puta bez opravdanog razloga kik iz klana

GLAVNA STVAR SADA JE ODRZAT SASTANAK NA KOJEM SE TREBAJU RIJESIT SVE STVARI KOJE SPUTAVAJU KLAN U RAZVOJU XD

Legend3::NightmarE DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 23:36:14 | PORUKA # 12

Dragan Djermanovic

Kapiram.A mi cemo im u tome malo pomoci :))

Added (2009-10-04, 23:36:14)
---------------------------------------------
Slazem se sa tobom Grale u vecini stvari,ali bas da kikujemo nekog ako STVARNO nije mogao da dodje ili zbog nekog novog clana,to bas i nije ok.Ali svakako da se prati aktivnost i redovnost na treningu.Kapiram da je pocela skola,fakultet,kako kome,ali ljudi,svako vece oko 10 mozemo da se skupimo,ili kasnije,kad nemate obaveze.

Legend3::GruboR DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 23:36:22 | PORUKA # 13

Bojan Grubor

i da jos jedna stvar koju sam zaboravio da pomenem, 40 % ovih sto su u klanu je primljeno na fazon glasaju 3,4 ZA i on je primljen. pa dajte ljudi ima nas mnogo vise treba da se saceka da se svi izjasne a brate oni koji se nisu pojavili ni jednom da glasaju ima i onih koji se nisu pojavili na forumu otkad su primljeni(tad su bili par puta ostavili koji komentar i to je to) znaci treba lepo reorganizovati klan, hvala bogu pa nas ima dosta koji smo aktivni i koji zelimo ovom klanu sve najbolje i to je to msm da nas je sasvim dovoljno da lepo funkcionisemo i da postanemo jedan jako dobra i ozbiljna ekipa....

Legend3::NightmarE DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 23:39:26 | PORUKA # 14

Dragan Djermanovic

Opet se slazem.Bravo za ovakvo razmisljanje.E ovako samo mozemo postati jaki i ozbiljni

Legend3::GruboR DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 23:45:10 | PORUKA # 15

Bojan Grubor

Quote (Nightmare)
Kapiram da je pocela skola,fakultet

pazi svako ko se javi da nemoze to je OK, nemoze i to moze da se razume svako od nas ima obaveze pa i ja idem u skolu. Kada nemozes da igras neko vreme javise se lepo saigracima a ne da se mozga gde je ko i zasto ne dolazi, pa msm stvarno da je dosta popustanja!!

Legend3::HeadHunteR DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-05, 00:20:20 | PORUKA # 16

Uros Cvetkovic

U sunce vam... Ja se slazem sa svima, posebno sa Graletom.... grale svaka cast na idejama, bice razmotrene.... Sve ce vas Chawa da dovede u red, samo polako....

ChawA DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-05, 02:12:52 | PORUKA # 17

Nikola Chavic

sry sto sam ja zakazao malo u zadnje vreme al stvarno mi je dosadilio da pricam u prazno...jbg kolko puta zovem na server jedan kaze mrzi me drugi nemoze i onda nas se skupi 5 na serveru budemo pola sata smorimo se i izadjemo i svi na bad boy SGD itd umesto da zovemo ljude,jbg meni je stvarno dosadilo valjda ste primetili da vas vise i ne zovem na server...ne pricam za sve oni koju su dolazili znaju i na njih ne mislim al ostali zabole ih k..rac,tako da razumite me...evo od sutra idemo ozbiljno i bez ZAJEBANCIJE da dolazite na server zovete ljude,zakzaivacemo treninge napraviti lisu neaktivnih clanova pa da resavamo probleme..neka vas bude sto vise sutra uvece da raspravimo stvari...stvarno je rasulo zadnjih 2 ili 3 nedelje...od sada samo kratko i jebitacno da napravimo nesto od ovog klana...:)

ChawA DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-05, 02:21:59 | PORUKA # 18

Nikola Chavic

ali naravno polako ne mozemo sve sutra od jednom idemo stavku po stavku sutra za pocetak mozemo bar da se skupimo na serveru sto danas nismo uradili...sledeci dan razmatramo nektivne igrace i maximalan br.,i videcemo jos sta vam padne na pamet recite...
e sad imam zelju da napravim nesto od klana zato sto vidim da ima ljudi koji su spremni na to imaju ideje i volju a mislio sam da vas vecinu nije briga,SAD MOZE DA SE RADI!!!:)

NoeM DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-05, 02:54:21 | PORUKA # 19

Benjamin Barić

e sad nemozete rec da mene nikad niste vidjeli xDDDDD biggrin biggrin biggrin

Legend3 :: NoeM

Legend3::DreeD DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-05, 11:38:28 | PORUKA # 20

Robert Tandori

Znate sta bi bilo najbolje!!!Sto se ticeNightmare-ove 5 stavke!!
SERVER:-Treba ga ponovo vratiti na 1.0
-A posto nas je mnogo mozemo uzeti neki
WAR server od 10 slotova na 1.3 verziji
-Mislim da bi to bilo najbolje posto smo
imali pun server na 1.0
-A rekli smo da igramo warowe na 1.3
-pa sto nebi onda napravili WAR server!
-I ovako nas ima 30 pa imamo public od 20
a WAR od 10!

Search: