Pazi, administracija tima odlucuje dali ce nekog izbaciti iz tima ili ne..... U administraciji smo do oktobra ja, Kobra i Chawa.... Posle nas menja nova administracija, koju mozete videti i na glavnoj strani... Dakle Ass, mi smo doneli odluku na osnovu onoga sto smo videli u Burgundy-ju, a ne na osnovu onogo gde si ti glicevao, jer zajedno smo pokusali da izvedemo glic, ali sam ja odustao posle 3-4 bezuspesna pokusaja....
To sto te mozda drugi igraci ne vole, ili neznam ni ja sta, oni ne vole tvoj stil igre, i slozices se da vecina igraca nekih dobrih 90%, ne voli igrace koji provedu svo vreme na jednom istom mestu, a to je tvoj stil....
Iskreno, meni tvoj stil igre ne smeta, i shvatam te kad kazes da te drugi igraci provociraju zbog toga, jer se i meni to desavalo 100000x na raznim serverima, kada provociraju jer ih ubijas jednom istom taktikom.....
Ali jednostavno, juce si se ponasao malo bezobrazno, kad god bi ti Kobra rekao da sredis nick, ili da prestanes sa pokusajima da udjes u glic rekao si de neces..... I to zna da iritira.....
Ja i Kobra se dugo znamo, i sad kad on kaze meni prestanisa glicom ili neznam ni ja sta uradim u tom trenutku, ja bih onda trebao da ga oteram u kurac, jer sam snjim od pocetka u ovom klanu..... Ali ne, jer ga prvo postujem kao coveka, a zatim kao KAPITENA OVOG TIMA.... Dakle ne ide to tako....
Sledece, odmah da kazem, iako ne volite Ass-ov stil igre, zaparalo mi je oci to sto ste ga svi isprozivali, IAKO STE U ISTOM KLANU, cak ste poceli i medjusobno da se svadjate.... Ako vec imate neki problem sa igracem iz klana, resite to na xf-u, a ne na punom serveru...
Jedan decko je prokomentarisao juce "Kakvi ste vi lowovi, napadate coveka iz svog klana, i govorite mu svasta...", e to mi je veoma zaparalo oci.... Sami sebe pokazujemo u negativnom svetlu pred drugima.....
Znaci, ubuduce, ako vam se stil igre nekog igraca ne dopada, recite to na forumu, u odeljku samo za Legende, mozete i na serveru, ali samo kad na njemu igraju Legende i nema gostujucih igraca....