search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Askiller i ZekO
Legend3::KobrA DATUM: SRIJEDA, 2009-09-23, 19:52:47 | PORUKA # 1

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE
Ovako...prvo da prokomentarisem AskillerA...mozda i najveca greska koju sam uradio jeste da sam pustio tebe u tim..koliko god ti bio dobar igrac ti si isto toliko bezobrazan....Stvarno tvoji neki postupci prelaze sve granice....i ovo nije samo moje smisljenje..razgovarao sam prvo sa administracijom i svi se slazu...
Mi jensotavno ne mozemo dopustiti da neko kvari atmosferu u timu...a ti je kvaris...zato sry ali letis iz tima...
P.S. nastavi da radis sranja na serveru kao danas jos ces biti stavljen na kik listu....opomenuo sam te 100x da ne radis ono jer ce i ostali vijdeti pa cete onda meni za vrat ima na serveru glichera...zato pls bar postuj servwr...

ZekO...tog momka nema odavno...jednom mi se javio rekao da nema CoD..pa onda da ga je instalirao..ali opet nema ga...sry ali neaktivnost je uslovila da administracija odluci da te izbacimo !!!...

Ostali clanovi sa onog poisa su se javili i obecali da ce uvuduce promijeniti svoj stav prema svemu ovome...pa cemo im pruziti jos jednu priiku..zasluzili su xD

askiller DATUM: ČETVRTAK, 2009-09-24, 12:24:14 | PORUKA # 2

kobra ja se ispricavam bija sam na serveru više od dva sata jucer zato što si reka da me nema...a zbog onoga glica to sam otkrija i pokušavao sam da prođem.ali to je bila zajebancija i još nešto bolje da mi iz legenda znamo da ima glic.....kad je već tako....nije isto ured da mi radi tog govoriš ovako trebate mi reći bravo askiller mozak si...haahha šalim se nece se više ponovit....još nešto kobra jučer sam bija na serveru i moji iz clana mi govore da nisam normalan i da sam low igrač ja im nisam ništa odgovara ali to isto nije uredu...to su mi govorili zbog skora.....18-2 pa volija bi da to malo prokomentiraš ne volim kad me se vrjeđa.jer ne vidim razlog za takvo vrjeđanje ja igram ovu igricu na drukciji nacin i na najbolji moguci uspjeh to mi vjerujte ali isto tako svi ti momci što me mrze neka se jave na xf askiller2 pa možemo 1vs1 odigrat pa neka nastave govorit da sam low i tako te gluposti jer ja kada izgubim ja rečem= bolji si svaka cast decko =jer ako itko od vas u clanu želi postati igrac ja vam kažem tako necete trebate promjenit mišljenje i svatit ako ja imam 19 godina a ti imaš 15,14,13,12,11 da nisi u mogucnosti da razmišljaš kao ja dok igramo cod to trebate svatit i još nešto kad naucite cjenit igrace oko sebe onda cjeniš i sebe i biti ceš igrac.,,,a dok god vrjeđaš nekoga boljeg od sebe jer ti je to krivo onda nema ništa to samo ide u nedogled.........hvala vaš askiller

Added (2009-09-24, 09:57:38)
---------------------------------------------
ej samo da te još nešto pitam da li se kikavaju igraci koji vrjeđaju druge igrace sad bih volija da bude pošteno baš kako i piše i glic i vrjeđanje ....pa kobra vidit cemo sad kako ceš postupit sa onima koji vrjeđaju po serveru jeli ti igraci poštuju mene ili bilo kog drugog jer ja sam ono radija zbog nekoga i necega i sve sam vam, objasnija procitaj prijavu za clan,,,,, je po meni je ovo sve glupo a ti koji su ti rekli i bili suglasni da me kikate to su ti koji mi to govore da ipak ja sam iznad njih i to njima ne odgovara ali svatit ce te jednom ali nemojte da bude prekasno....zzzzzzzz cool cool

Added (2009-09-24, 12:19:29)
Od budućih LegendI želimo jedino ok ponašanje u svako doba i u svakoj situaciji jer ne predstavljaju samo sebe već i čitavu ekipu i naravno uvjek veselo raspoloženje...i naravno...
MORATE POŠTOVATI DRUGE IGRAČE;SVOJE TIMSKE KOLEGE I EKIPU U POTPUNOSTI ovo piše kobra ali tako nije mene nsu poštovali.... cry cry cry

Added (2009-09-24, 12:24:14)
a ovo sve što se dogodilo je rezultat poštovanja...... cry cry cry jer ja sam sve do jučer bija korektan prema svima i nisam se nikom zamjera ali neke stvari se ne mogu trpjeti ali ipak ja im to nisam uzvratija rjecima ja sam samo glica tako da im tako smeta ali moje greške se kontaju ali pravi krivci su tu ostali su i zavlace se tebi supak.....

Legend3::KakA DATUM: ČETVRTAK, 2009-09-24, 12:36:53 | PORUKA # 3

jebiga ass,malo bi se osvrnio na ovo "zavlace se tebi u supak", iskreno cu ti sad rec,pogle S.a.J ko je adm tamo,kako se ponasa,sta izvodi,i mog rec kurci se neprestano,vec svi znate ko je to to je Hunter,eo sad bas krecem izac iz saja,jer mi je dosta tog njegovog kurcenja,npr: ne pisi nista ili ide delete i te pizdarije dosta mi je toga....e a sad pogle kobru kak se ponasa,momak je ispravan i nikad ti nece srat,trebo sam kik dobit zbog neaktivnosti i pruzio mi je jos jednu sansu ,znas kad bi je dobio od nekog drugog,malo maune bi dobio...mozda ima nekih koje se "uvlace njemu u supak" i te stvari,al mislim da pokusavaju stvorit nekakav dobar odnos jer su svi vec skotali iz aviona da je momak ispravan,a ti sad misli na ovo moje sta oces....pozzzz....

askiller DATUM: ČETVRTAK, 2009-09-24, 14:06:36 | PORUKA # 4

kaka slušaj me kobra je napisa da se on konzultira sa nekim clanovima iz clana pa sam zato to napisa ali svejedno da to i nije tako ode bi ja treba biti uvrjeđen jer meni su srali dok sam igra......

Legend3::ConE DATUM: ČETVRTAK, 2009-09-24, 14:10:48 | PORUKA # 5

Nedam Ime

nije da branim askillera ali htjeo je mozda da provjeri mapu ima li bugova.mislim da treba d amu pruzite jos jednu sansu jer je bas dobar player.
admin je dobar momak ne poznajem ga ali znam da zeli samo najbolje za klan.samo nzm kad on ode kako ce novi admini dda vode klan.bojim se da ne propadne klan.osim ako ne dodju neki koji znaju da upravljaju klanom.samo jos da dobijemo svi rcon bilo bi extra(nemoraju svi ali barem ja da dobijem xd).
ali da se vratim na tebu
znaci zelio bi da mu pruzite jos jednu priliku.
toliko od me

Legend3::HeadHunteR DATUM: ČETVRTAK, 2009-09-24, 15:21:22 | PORUKA # 6

Uros Cvetkovic

Pazi, administracija tima odlucuje dali ce nekog izbaciti iz tima ili ne..... U administraciji smo do oktobra ja, Kobra i Chawa.... Posle nas menja nova administracija, koju mozete videti i na glavnoj strani...

Dakle Ass, mi smo doneli odluku na osnovu onoga sto smo videli u Burgundy-ju, a ne na osnovu onogo gde si ti glicevao, jer zajedno smo pokusali da izvedemo glic, ali sam ja odustao posle 3-4 bezuspesna pokusaja....

To sto te mozda drugi igraci ne vole, ili neznam ni ja sta, oni ne vole tvoj stil igre, i slozices se da vecina igraca nekih dobrih 90%, ne voli igrace koji provedu svo vreme na jednom istom mestu, a to je tvoj stil....

Iskreno, meni tvoj stil igre ne smeta, i shvatam te kad kazes da te drugi igraci provociraju zbog toga, jer se i meni to desavalo 100000x na raznim serverima, kada provociraju jer ih ubijas jednom istom taktikom.....

Ali jednostavno, juce si se ponasao malo bezobrazno, kad god bi ti Kobra rekao da sredis nick, ili da prestanes sa pokusajima da udjes u glic rekao si de neces..... I to zna da iritira.....

Ja i Kobra se dugo znamo, i sad kad on kaze meni prestanisa glicom ili neznam ni ja sta uradim u tom trenutku, ja bih onda trebao da ga oteram u kurac, jer sam snjim od pocetka u ovom klanu..... Ali ne, jer ga prvo postujem kao coveka, a zatim kao KAPITENA OVOG TIMA.... Dakle ne ide to tako....

Sledece, odmah da kazem, iako ne volite Ass-ov stil igre, zaparalo mi je oci to sto ste ga svi isprozivali, IAKO STE U ISTOM KLANU, cak ste poceli i medjusobno da se svadjate.... Ako vec imate neki problem sa igracem iz klana, resite to na xf-u, a ne na punom serveru...

Jedan decko je prokomentarisao juce "Kakvi ste vi lowovi, napadate coveka iz svog klana, i govorite mu svasta...", e to mi je veoma zaparalo oci.... Sami sebe pokazujemo u negativnom svetlu pred drugima.....

Znaci, ubuduce, ako vam se stil igre nekog igraca ne dopada, recite to na forumu, u odeljku samo za Legende, mozete i na serveru, ali samo kad na njemu igraju Legende i nema gostujucih igraca....

POST IZMIJENIO HeadHunteR - ČETVRTAK, 2009-09-24, 15:23:52

Legend3::KakA DATUM: ČETVRTAK, 2009-09-24, 15:41:15 | PORUKA # 7

To je to brate! al to su vec dva problema svadjanje i ovo od ass-a,ja sam vidio kak ass igra vrti se,mrda misem ovamo onamo,meni se taj nacin igre ne sviđa jednostavno,kak bi ja reko spusti loptu na zemlju igraj mirno primi-predaj-otvori(u COD-u: pogledaj-okreni-uoci-pucaj...:DDDDD)e ovak za ovo svađanje prek xf, da ne ispadnemo sabanski klan...sto se tice ovog juce ja nisam bio tak da neznam(ko i uvek nigde me nema -.-')

I da,asskiller brate,ti si vec covek,19 godinaaaa,eeeee znas ti sta je to...xD....

Legend3::HeadHunteR DATUM: ČETVRTAK, 2009-09-24, 16:06:13 | PORUKA # 8

Uros Cvetkovic

Ma nekazem ja da oni treba sad da se svadjaju na xf-u, nego jednostavno, da razgovaraju.... Pitas coveka, brate je l' mozes to i to, jer mene nervira ovo, ako moze super, ako ne nemoj da me diras necu ni ja tebe... Ovo sto sam napisao je najgora moguca varijanta od svih, da dva klupska igraca ne razgovaraju medjusobno, i nadam se da se to u Legendama nikad, ALI NIKAD nece dogoditi.....

askiller DATUM: ČETVRTAK, 2009-09-24, 17:25:04 | PORUKA # 9

da sve je to meni jasno ali ja nisam dobija priliku da razgovaram sa glavnim u vezi svega ovoga jer sam ja najviše povrjeđen i sa ulaskom u ovaj clan sigurno ste me vec bili znali i moj stil zato nemojte da sad govorite kako ja igram...ja igram ovako i svak ima pravo na svoj nacin igre....ja igram pošteno ne varam to je najbitnije ali ocekujem da će mi se jedan od admina javit da razgovaramo jer ja ovo nisam zaslužija,,, ipogotovo kad znate zbog čega sam bija nadrkan,,,,,, cry

Added (2009-09-24, 16:48:31)
kaka hvala ti na podukama kako treba igrat cod ali vjeruj mi siguran sam da znam puo više od tebe ali ne pokazivam i još nešto ja igram kolko mi je potrebno da budem bolji jeli znaš i to ti je bit koristi greške svojih suigrača i normalno vi uvjek padate na moje iste cake i ja necu da mjenjam nacin zbog toga što ste vi naivni i kad vas ubijem 5-6 puta za redom onda sam low --kamper i sve što nevalja zato drugi put kad budete igrali misli glavom ako znaš da te ja cekam tamo svati da sam u prednosti neda mi se sad da ode držim lekciju ali znam puno više od svih vas to je sigurno.....

Added (2009-09-24, 17:25:04)
cone hvala ti vidim da si razuman nek je neko i za mene ima boga hehehe

Legend3::KobrA DATUM: ČETVRTAK, 2009-09-24, 17:56:12 | PORUKA # 10

Stefan Ruzic

Ovako sad da se ja oglasim xD...As..kao prvo ti nisi izbacen samo zbog glicha...tu se nakupilo mnogo mnogo vise stvari...vezano za tvoje ponasanje...uvijek sam govorio da niko ne voli nakurcene likove..a ti si jedan od takvih...stalno ponavljas i ponavljas kako si ti dobar...rekao sam..ovdje mi ne trebaju dobri igraci...vec dobri ljudi....Jebes ti to ako ti je ekipa puna dobrih igraca,a sto Glavonja akze jedan sa drugim ne pricaju niti se druze....
Ja iskreno nisam prisustvovao kada su te ostali vjrijedjali...ali obecavam ti da cu i to ispitati...
Pazi...rekao sam da je ovo zajebancija...a ne zajebavanje...to je razlicito....danas sam prisustvovao kad su Kid i Grubor igrali...pa ja u zivotu nisam vidio da je toliko puta opsovana majka xD...ali jbg ljudi su topsve u sali rekli...i niko se ne ljuti..

Cilj svega ovoga jeste da svako do vas jedan drugom moze majku opsovati (glup je prmjer ali cisto aradi poredjenja0....i da se nakon toga nijedan ne naljuti..znaci hocu da ste prijatelji....ja sam na CoD-u stekao dosta jako dobrih prijatelja...i ponavljam,cilj je da Legend3 budu jedna velika i slozna porodica...

Sto se tice stila igranja...to ti niko ne moze zamjeriti...igraj kako hoces...i camp je stil igre...ako nekome smeta slobodno moze da ide....za prozivanje ce svako dobiti kik....takodje i za vrijedjanje...Ako neko jbg nece da se sali na nacin na koji su se salili Kid i Grubi...postujem i to...i svi moraju postovati...ali atmosfera bi trebala biti krajnje opustena...a en za svaku sitnicu da se bunimo...

Pazi i ovu stvar....svaki clan..koji je izbacen,a kasnije fino dosao i rekao...sry,pogrijesio sam...ili nisma pogrijesio (a ima argumente za to)..i zamolio da bude vracen...vracen je....evo ako meni ne vjerujes neka ti se ljudi jave....iako je pravilo LegendI da se izbaceni clanovi ne vracaju.....
Pazi...i ti si mogao doci i reci...sry pogrijesio sam....pa bi ti mi rekli sta je i kako je..sta trebas da promijenis...svakom igacu smo skrenuli paznju na ono sto ne valja kod njega...da bi to ispravio....a ne...ti si dosao...i isprozivao koege da se meni zavlace u guzicu.....
Te kolege sa kojima sam ja pricao o tebi su clanovi administracije...tj. ljudi koji su preuzeli nimalo lak teret na sebe..da bi svima vama bilo sto bolje i ugodnije ovdje...ako mislite da administracija ima neke povlastice...grdno se varate...oni samo imaju dodatne obaveze...
Sto se Rcona tice (neko ga spomenu)...RCON je velika obaveza...i encu dozoliti da se neko igra sa serverom....to je ensto zajednicko i dobro moramo paziti ko i kako radi sa tim...ja en znam sta vam je imperativ da iamte RCon....nije problem...dobice rcon ko zerli...ali samo ulovim li ga da je za vrijeme njegove duznosti bilos ranja..leti iz tima...nema vise opomena i toga...

As jos jedna stvar...ti si bio na listi za izbacivanje i zbog neaktivnosti...u redu rijesili smo to...a ti sutradan dodjes...i aj te opominjem da ne radis sa bugom i sa sredis nic...ti akzes necu...sta vise da ti akzem...ovo je bila akd koja je prelila casu...sry ali tako je....
POsle svega sto sam vidio od tebe cisto sumnjam da ce biti ikakvih promijena....ponavljam...dzaba sto si ti doabr igrac...kad ti kvaris atmosferu u timu...to je cinjenica...
A sto se tice ostalih...sve svadje rijesavajte sami..s.to dalje od ostalih...samo hocu slogu i mir u timu..pa makar na silu...LEGEND3 CE POSTOJATI SA VAM ILI EBZ VAS...to uvijek ponavljam...samo pravila se moraju postovati!!!!

• Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search: