Pazite..niko vama ne govori da visite ovdje stalno...ali evidentno je da vas 5 nikako nema ni na serveru ni na forumu....apsolutnoo nikako....0 postova na forumu...
Kazem vam niko ne trazi da vam ovo bude obaveza..upravo suprotno...kao sto kaze As treba da je zezanje i drizenje....ali nije druzenje kad nikad niste sa nama...nikad vas nema...ipak je ovo neka kurceva ekipa i treba da smo svi u toku..pa koliko mozemo..ponavljam...dovoljno vam je 5 minuta dnevno samo da procitate vaznije teme..da znate sta se radi...
Uvijek ponavljam svima...ovo treba da vam je svima na zadnjem mjestu...poslije svega...ali ne mozes mi vas vidjamo po tudjim serverima stalno...kad trebate nema vas..na forumu vas nema...znaci nigdje vas...
a na server kad mozete...niko vas ne tjera ni na sto...na vama je da oducite...hocete li sa nama ili necete..sredine nema...ili smo tim ili nismo...
I ostali imaju obaveze..pa i ja sam...ali koliko mozemo smo tu....bar malo vremena nam posvetite...ja mslm da smo svi bar toliko zasluzili !!!
Ja samo od vas trazim da mi odgovorite je l' planirate nastaviti sa nama...a zna se kako je to...znaci samo DA ili NE...drugo nema !!! Sadasnja adminstracija odlazi...moramo neke stvari da rijesimo prije odlaska..tako da sry momci ali mora se znati sta je i kako je ...