search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
ASkiLLER,MIKOLI,ZEKO,KAKA i DENIRO
Legend3::KobrA DATUM: UTORAK, 2009-09-22, 02:02:23 | PORUKA # 1

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE
Ovako momci...vas 5-orica ste najneredovniji i najneaktivniji clanovi...na sinocnjem sastaknu smo se dogovorili da vas ne izbacujejmo odma...nego da nam se javite...jos danas (urotak) imate fore...ko ovo ne procita i ne odgovori zasto je neaktivan i sta razmislja u buducnosti...da li zeli da bude u toku sa nama ili ne...leti zi tima....
Jbg vec smo dosta poprustali...vas stvarno niakd nema....zato pl...javite se...radi nas i radi vas....da vise ne pravimo frkeu...
P.S. molio bih ostale Legend3 da ne pisu u ovu temu osim ako enamju jak razlog !!!

askiller DATUM: UTORAK, 2009-09-22, 20:01:54 | PORUKA # 2

bolan imam 19 god radin u firmi šta vam je ne mogu ja da stojim po cile dane na serveru a tek sam danas nabavija 1.3 v tako da se ne ljutite a isto tako ja sam novi u clanu sad kako oćete ja mislim da ja imam nekih važnijih stvari od coda ali kad sam online racunajte na moju pomoc.jer kada sam ja ulazija u ovaj clan prvo sto mi je receno da je ovo iz zajebancije i zbog druzenja... biggrin wacko

MIKOLI DATUM: UTORAK, 2009-09-22, 20:08:54 | PORUKA # 3

stalno radim,a kad upalim komp niko nije online,imam jos 3 klana i idem na onaj server gde nekog vidim iz klana,a na forum ne mogu da stignem nikako!!!!!!

Legend3::KobrA DATUM: UTORAK, 2009-09-22, 20:31:51 | PORUKA # 4

Stefan Ruzic

Pazite..niko vama ne govori da visite ovdje stalno...ali evidentno je da vas 5 nikako nema ni na serveru ni na forumu....apsolutnoo nikako....0 postova na forumu...
Kazem vam niko ne trazi da vam ovo bude obaveza..upravo suprotno...kao sto kaze As treba da je zezanje i drizenje....ali nije druzenje kad nikad niste sa nama...nikad vas nema...ipak je ovo neka kurceva ekipa i treba da smo svi u toku..pa koliko mozemo..ponavljam...dovoljno vam je 5 minuta dnevno samo da procitate vaznije teme..da znate sta se radi...
Uvijek ponavljam svima...ovo treba da vam je svima na zadnjem mjestu...poslije svega...ali ne mozes mi vas vidjamo po tudjim serverima stalno...kad trebate nema vas..na forumu vas nema...znaci nigdje vas...
a na server kad mozete...niko vas ne tjera ni na sto...na vama je da oducite...hocete li sa nama ili necete..sredine nema...ili smo tim ili nismo...
I ostali imaju obaveze..pa i ja sam...ali koliko mozemo smo tu....bar malo vremena nam posvetite...ja mslm da smo svi bar toliko zasluzili !!!
Ja samo od vas trazim da mi odgovorite je l' planirate nastaviti sa nama...a zna se kako je to...znaci samo DA ili NE...drugo nema !!!

Sadasnja adminstracija odlazi...moramo neke stvari da rijesimo prije odlaska..tako da sry momci ali mora se znati sta je i kako je ...

askiller DATUM: SRIJEDA, 2009-09-23, 16:47:37 | PORUKA # 5

slušaj ja drukcije ne mogu da..ako se tebi ovo ne sviđa slobodno me kikaj iz clana ja sam reka svoj razlog neću ja dati otkaz radi coda2-....hahaha biggrin biggrin

Legend3::KobrA DATUM: SRIJEDA, 2009-09-23, 17:00:46 | PORUKA # 6

Stefan Ruzic

Pazi...ti mene ili ne razumijes ili neces da razumijes.....niko tebi ne trazi da ne ides an posao radi COD-a...ali trazim da dio vremena koje provodite po SDG i BB serveru provodite i na vasem serveru....a za forum ...ponavaljm...treba vam 5 minuta dnevno...hocu da ste u toku..pa kako god...a ne kasnije niko nista zne zna sta se desava u timu....vasa obaveza je i da glasate...ne glasa vas ni 30%....a sve to moze da se odradi u 5minuta....

• Page 1 of 1
  • 1
Search: