search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Dobro da razmislimo!!!
Legend3::KobrA DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:22:27 | PORUKA # 1

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE
Ovako..sinoc sam bio na I.Zon4 serveru..jednom od rijetkih rifle servera na 1.3v...i nesto sam razmisljao...tamo sam primijetio da ima onako...poprilican broj rifle timova....mnogo veci nego sto sam i sam mislio...a I.Zon4 server je stalno pun...i ima jako obrih igraca sto je anjzvaznije...
i sad..od vas trazim da se izjasnite o mom prijedlogu...a moj prijedlog je da predjemo na 1.3v...i da server prebacimo takodje na 1.3v...bar na mjesec dana...da testiramo kako bi islo...sa dobrom reklamom i najavama mslm da bi i nas server postao popularan..jer i nema abs toliko rifle servera koliko ima timova i igraca...
Druga stavr..neda mi se vise jebavati sa tim ko je citer ko nije..ukljucimo PB...podesimo ga..i cao...igramo sa ozbiljnijim ekipama i sami postajkemo ozbiljniji..jbt ovdje igram sa klincima nekim i samo slusam prozivke i svadje...
Dakle..ostavicu i anketu na gl.strani..izjasnite se o ovome...pa makar na mjesec dana da probamo kako bi anm islo...a posle se mozemo i vratiti...
Svi mozemo igrati na 1.3v...i oni sa piratskim verzijama igrice...kako da instalirate obje verzije imate na forumu..u forumu "Call of Duty 2 "
Toliko...javite sto peije...

Legend3::HeadHunteR DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:33:15 | PORUKA # 2

Uros Cvetkovic

Slazem se, ako nista drugo, onda barem mesec dana...

Legend3::DreeD DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:46:19 | PORUKA # 3

Robert Tandori

Meni odgovara juce sam bas instalirao 1.3!!I mnogo je bolje igrati na 1.3!

aQua DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 16:29:07 | PORUKA # 4

Ivan Hut

ZA...wiiii napokon...nitko vodenog nebu jebal za wh ^^ :D....ja inace picim na toujane forever svaki dan only rifle and pistols sd...to je prejebeno...samo onda svi moraju sredit switcher posto moramo i warove na 1.0...a ako ocete moze i all weap server meni svejedno...<3 1.3 biggrin

Legend3::KobrA DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 17:38:51 | PORUKA # 5

Stefan Ruzic

Ne mora switcher...evo vam procitajte kako da imate obje verzije jednostavno !!!
POgledati Ovdje !!!

Crazy DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 20:13:44 | PORUKA # 6

Nebojsa

Meni je tako svejedno..... biggrin biggrin biggrin biggrin
Ali i tamo ima cheatera isto kao i ovde oni kucaju po cofnig-u neke scripte....
Ali sigurno ih ima manje nego ovde....
Sad moram ponovo vezbati skill na 1.3v nije meni isto ko na 1.0 na 1.3 moras biti precizniji
nema buga.... A i grafika sredjenija biggrin meni odgovara i all weapon kao sto je naveo aQua...

Legend3::KobrA DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 21:00:55 | PORUKA # 7

Stefan Ruzic

Pazi..PB se da podesiti i srediti i za te skripte i mijenjanje .cfg fajla...to je najmanji problem...citera ima ali mnogo manje...citovi kao sto su Wh i sl..koji se mogu naci na net-u su pokriveni sto se tice PB-a..i ne mogu se koristiti..ali zato postoje home made citovi...koji dosta kostaju pa ih malo igraca ima...
..takodje to za preciznost zavisi od servera samo...ako lagga ili ne...i mnogo drugih faktora...
Mi cemo gledati da ostavimo ove modove koje vec koristimo..jer smo navikli...PUB me nervira...

Legend3::KakA DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 21:18:24 | PORUKA # 8

E brate ja se na neki nacin slazem a na neki ne,slazem se jer nema citera i odlicno je postavljeno sve neke mape prisereno i to,to je cool,e sad ono sto me odvlaci je to sto sam se jedno mesec dana zajebavo' sa Pb koji me stalno izbacivo nakon 1 min igranja i iskljucivo se i tolko sam se bahco sa tim da mi je muka od 1.3 i pomisli na to sta sve moram podesavat...probavao sam sa svakakvim fixevima i tim sranjima al ono sto me najvise zeza je to sto ja njega ukljucim i onak idem prek console connect i onda ctrl + v sta vec ide al mi se on svejedno iskljuci,ili kad ukljucim pa izadjem iz igre i ponovno ukljucim on se opet nakon 1 minute igranja na nekom srv iskljuci sam...evo ako neko zna u cem je stvar nek pomaze al sumnjam da ce popravit....:))))

Legend3::HeadHunteR DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 21:22:58 | PORUKA # 9

Uros Cvetkovic

Ja mislim da je u pitanju ono "lose packet" ili tako nesto, jbm li ga sad...

Kad malo bolje razmislim, mozemo nesto drugo da odradimo... Da samo za warove prebacimo server na 1.3, i kad zavrsimo war vratimo na 1.0.... nisam siguran koliko to vremena oduzima, tj. dali treba pola sata da se to sredi ili 2 minuta ili ceo dan, ali postoji i ta opcija....

Legend3::KobrA DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 21:23:52 | PORUKA # 10

Stefan Ruzic

hehe...skoro nista nisam razumio al' jbg...
Pazi..PB cemo podesiti nista ne brini..a server ce biti krekovan..da svi mozemo da igramo a da nas ne kikuje....

Search: