BadBoy kicked
|
|
Legend3::KobrA |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 02:21:19 | PORUKA # 1 |

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
Zbog neaktivnosti kako na forumu tako i na serveru....te totalnoj nezainteresovanosti za ovaj tim..odlucili smo i izbacili zi tima pomenutog BB-a.....covjek je visio po drugim serverima non-stop a nije nalazio nimalo vremena za nas...dalje....na warove nije nikako doalzio iako je na svaki bio pozvat....bio je an jednom..da ne grijesim dusu...druze stvarno mi je zao..al' do tebe je...veliki pozzz...uvijek si kod nas dobrodosao... |
|
| |
Nemo |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 11:19:04 | PORUKA # 2 |

Tonci Poturovic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: - |
De majko moja kako mrzim te ja sam javio na chatu tamo SKOLA MI POPODNE MATER NEDA NA XF JEDVA SAM JE NAGOVORIO NA FORUM ALI VJEROVATNO CU MOCI MALO 30 MIN ILI CAK 1 SAT JBG AKO ME KIKATE NECU SE LJUTITI TO SAM SAM KRIV....(MRZIM SKOLU I UCENJE)
|
|
| |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:03:24 | PORUKA # 3 |

Stefan Ruzic

Ma nista ne brini..prijavio si neaktivnost i nema s frke...skola treba da vam je na prvom mjestu svima....nemojte se zajebavati sa tim..saznam li da je neko zajebo skolu zbog ovoga leti odma... Igrajte koliko mozete u slobodno vrijeme jedino (ja sam ga u srednjoj skoli imao stalno...u sve 4 godine naucio sam 3-4 lekcije....bio na 70% castova...sto znaci da na 30% nisam bio :DDD....tako da moglo se...al' to sam ja :PPpP Ne sad ozbiljno..nemojte da se igrate sa tim...voo treba da je rekreacija..ucite sat pa onda jedna mapa na serveru..pa opet sat i sve tako :PPppP xexe...e qq jada...ja vas savjetujem...a jbt... |
|
| |
Legend3::DreeD |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:49:34 | PORUKA # 4 |

Robert Tandori

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: .-Serbia |
I zavrsite kao kobra!:DDD Meni je srednja laka imam samo 7 predmeta! Jos u 4 god ucimo kako da pravimo servere kako da povezujemo kompove,itd!! :DDDD A ja tek 1! |
|
| |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:52:38 | PORUKA # 5 |

Stefan Ruzic

Kobra je zavrsio odlican :DDD..sa 250 izostanaka (2 mjeseca ne idenja)....primjerno vladanje :DDDD Fax upisao iz prve...prvi bio na prijemnom..2 na lsiti !!! itd... :pPpPPppP |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:57:28 | PORUKA # 6 |

Uros Cvetkovic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Pametnice nasa..... |
|
| |
aQua |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 16:34:15 | PORUKA # 7 |

Ivan Hut

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: - |
K[o]BrA još kad bi to sve mogo iskoristit da bolje igraš CoD...^...xD...šalim se...
|
|
| |
Legend3::JaksA |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 20:44:43 | PORUKA # 8 |

Aleksandar

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Stara Pazova-Serbia |
Ako vas kobra savetujem ima da vas nema :)))) |
|
| |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 20:55:59 | PORUKA # 9 |