Den!rO wnb Legend3!
|
|
DenirO |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 14:14:21 | PORUKA # 1 |
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: - |
*Ime i Prezime ::Milorad Sajic *Lokacija(drzava,grad) ::Sremska Mitrovica,srbija... *Datum Rodjenja ::20.9.1994 *Klanovi u kojima ste vec (ako ih imate) ::x-tream,gtforce,element. *Nick u igri ::Den!rO *Vas XFire ::zjufrik *Razlog zbog kojeg zelite pristupiti ovoj ekipi ::eto vidim da ste dobra ekipa.. :PppP *Boja taga ako upadnete u ekipu ::plava,crwena,svetlo plava... *Igrate li na Legend3 serveru ::da *Ako zelite dodati jos nesto o sebi (samo 'ljeba vam nemojte skill i sate :pPPP :: pa imam 330 h imam dosta skila za te sate i voleo bi da upadnem u clan.... Den!rO
[color=white]Den[/color][color=cyan]![/color][color=white]rO[/color] |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 16:29:31 | PORUKA # 2 |
Uros Cvetkovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Jbg klan je pun, nema mesta... |
|
| |
Nemo |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 17:40:02 | PORUKA # 3 |
Tonci Poturovic
Nema mjesta Fulllll
|
|
| |
Legend3::KobrA |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 18:10:40 | PORUKA # 4 |
Stefan Ruzic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
Ahahah...ovako..ja sam Denira pozvao da ostavi kandidaturu...njega znam odavno...extra lik....mlsm da ga i vi poznajete...ali takodje sam mu rekao i da se strpi malo..dok ne bude slobodnog mjesta...ali sto se mene tice imas moj glas... Samo strpljenja malo.... Ali takodje cekam i glasove ostalih..ko zna..koliko ga ja poznajem ok je lik..ali mozda vi znate nesta drugo o njemu ;PPpp..zato glasajte..i svako ko ostavi kandidaturu vi glasajte (za ubuduce)..jer kad se oslobodi neko mjesto imacemo igrace za ubaciti odma'... |
|
| |
Nemo |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 18:31:57 | PORUKA # 5 |
Tonci Poturovic
znam ja denira ima moj glas također
|
|
| |