STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina
E momci..aj ako vam nije mrsko...neka svako ostavi po jednu svoju sliku(po mogucnosti neka odradi montazu na njoj..da pise nick ili nekeke fore)..ili ako imate zajednicku sliku sa nekom Legendom..da napravimo neki slide show na glavnoj strani...bice interesantno...
Nemam program za montazu slike, ai da imam 100% nebih znao da ga koristim, jer me to ne zanima....
Imam nekoliko slika gde sam sam, sa Legendama nemam nijednu, ako nesto znaci moze slika na kojoj sam sa Nightmare-om, mada on jos nije u Legendama, al' bice valjda....
Dakle koja ti odgovara, gde sam sam ili sa Nightmare-om???
ma posalji obje..pprukom mi posalji... a sto ne skines neki od jednostavnijih programa..photo impression npr..jednostavam..ne treba ti puno da skontas...samo da na slici pise ko si i sta si..ali ajde to mogu i ja...ko ne bude znao neka samo posalje
da..da na slici pise tvoj nick ili mie..i ukrasi je ako hoces malo...to cu da postavim na glavnu stranu kao slideshow...vidjali ste to i prije jbt....pogledajte na sajtu kamenih momaka ima nesto sl.
Standardno..slike iz kupatila :DDD...sto ovo svo rade :DDD.....vjerovatno je ovo posle kupanja bilo..ti mokar,a neki elektricni uredjaj blizu...ostalo je istorija :DD...salim se ja naravno...nego mogli ste ljudi neke lude slike..kao ona headova na gl. strani....gdje izvodi..ni sam ne zna sta..al' je luda..pa tako nesto dajte..necemo manekene na slikama..ovo picke ne gledaju 100% ....nismo na fb-u :DDDD