*Ime i Prezime :: M G *Lokacija(drzava,grad) :: Hrvatska, Split *Datum Rodjenja :: 7.7.1996. *Klanovi u kojima ste vec (ako ih imate) :: Left4DeaD|Team(iz njega cu izac za dva dana) i ExtreeM ProS TeaM *Nick u igri :: ~Le[X]yZ~ *Vas XFire :: mihi77 *Razlog zbog kojeg zelite pristupiti ovoj ekipi :: zato sta su legende LEGNEDE....lol...zato sta je ekipa dobra *Boja taga ako upadnete u ekipu :: nez...crvena plava ili zelena *Igrate li na Legend3 serveru :: DA
ja i ti smo igrali u onom sugavom klanu |||Mp5||| jel da???ako si ti on onda za...al ipak opet kazem tim je ogranicen na 16 igraca tako da jos nista ne znam...
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina
ahahah....ovo pokazuje koliko su Legend3 srdacne :DDD....pa ljudi znate li ikoga odbiti :DDD LexyZ ovo se ne odnosi na tebe..nego slucajno ovo pisem u tvojoj kandidaturi....mi imamo 16 mjesta....skoro su sva popunjena...imamo ljude koji cekaju i po mjesec i po dana...ne mozemo ubaciti nekoga prije njih...a taj neko se prijavio prije par dana...strpi se malo..igraj i uzivaj sa nama...bice mjesta za sve koji zasluze...vjeruj mi...skontacemo nesta D:DDD
kakvo je to ime M G...kao onaj Auto...daj covek, molim te stavi puno ime i prezime, jer ionako se svi znamo izmedju sebe....Ako te ja ne znam, zna te sigurno nasa CRO produznica, nemoj se stideti