VICEVI
|
|
|
Legend3::JaksA |
DATUM: SRIJEDA, 2009-09-16, 19:10:23 | PORUKA # 52 |
Aleksandar
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Stara Pazova-Serbia |
Hahahaha bolje je ide karate kid i nagazi na kobru |
|
| |
|
|
|
Legend3::DreeD |
DATUM: ČETVRTAK, 2009-10-22, 00:24:21 | PORUKA # 56 |
Robert Tandori
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: .-Serbia |
Kupila ciganka detektor lazi. Donese ga kuci i pita sina. Ciganka: - "Sta si dobio u skoli?"Sin:-"5! " Uredjaj:-"BIP! "Sin:-"Dobro,3 sam dobio..."Uredjaj:-"BIP! "Sin:-"Dobro,priznajem 1.. "Cig......anka:-"Kad sam ja isla u skolu, sve sam imala 5-ice!" Uredjaj:-"BIP! " Cigan:-"Sine, kad sam ja isao u skolu..."Uredjaj: -"BIP! " Sin:-"Tata,nisi isao u skolu ?!??!? " Cigan:- "Sine, nemoj da me zezas,ja sam ti otac!"Uredjaj-"BIPxD |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: PETAK, 2009-10-23, 15:22:27 | PORUKA # 57 |
Uros Cvetkovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Ulazi čovek u prodavnicu i kaže: - Molim vas, jedan crni kondom. - Pobogu, pa zašto crni? - upita prodavačica. - Umro mi je prijatelj, pa bih njegovoj udovici da izjavim saučešće! |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: ČETVRTAK, 2009-11-05, 19:37:44 | PORUKA # 58 |
Uros Cvetkovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Svađaju se dva klinca, pa jedan kaže: - Moj tata je bolji od tvog! - Nije, moj tata je bolji! - E pa, moja mama je bolja od tvoje! - Znam, to kaže i moj tata. |
|
| |
ChawA |
DATUM: PETAK, 2009-11-20, 02:17:04 | PORUKA # 59 |
Nikola Chavic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: .-Serbia |
Udje plavusa u bus i panur joj ustane,kaze ona pravi ste Menadzer,kaze on hvala na kontinentu... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- stoje 2 plavuse na autobuskoj dugo se nisu videle kao,i pita jedna jesi se udala,kaze ova nisam,pita prva pa sta cekas ,a ova kaze PA AUTOBUS! xD debilka |
|
| |
|