Dino(skeleton9) [ODBIJEN]
|
|
skeleton9 |
DATUM: NEDELJA, 2010-10-10, 14:32:50 | PORUKA # 1 |
Dino Kolomaz
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Đurđevac-Croatia |
*Name ::Dino Kolomaz *Nick ::skeleton9 *Location(State,City) ::Croatia,Đurđevac *Date of Birth ::01.12.1990 *Clans that u use to be) ::TeamPandemic,eSuba,Cabal,soLz.GAMING *Nick in game ::skeleton9,crisis *Ur XFire ::kozmicki1 *U play on 1.3 (U need to have) ::da *Original key ::da *CB account ::nemam trebam napravit ali neznam kako *PB GUID ::??? sta je to *Contact??? *Reason why u want to join us ::odlican klan zelio sam jos prosle godine unutra *Tag color..if u join us ::zelena ili rozna *Do u play on Legend3 server ::da 2 ili 3 puta *If u want to add something about urself (just please..don't write about hours and skill...we don;t need that ::20 godina studiram elektroenergtiku |
|
| |
Legend3::RtZ |
DATUM: NEDELJA, 2010-10-10, 17:07:00 | PORUKA # 2 |
Ivan Hrskanović
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Knin-Croatia |
ovako napravi cb i pocni igrat cb da te vidimo..... |
|
| |
Legend3::ConE |
DATUM: NEDELJA, 2010-10-10, 21:14:42 | PORUKA # 3 |
Nedam Ime
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Trebinje-Bosnia and Herzegovina |
neka ti neko od nadležnih objasni kako da napravis cb i imas ZA |
|
| |
Aquar1uS |
DATUM: NEDELJA, 2010-10-10, 23:10:25 | PORUKA # 4 |
Ivan Hut
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Pozega-Croatia |
Quote (skeleton9) *Clans that u use to be) ::TeamPandemic,eSuba,Cabal,soLz.GAMING hahaha. to kralju. ne znas se na cb reggat ni sta je PBGuid al si bio u ovim clanovima a? mozda communityu a ne clanu. LMFAO. |
|
| |
Legend3::RtZ |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-10-11, 08:08:00 | PORUKA # 5 |
Ivan Hrskanović
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Knin-Croatia |
Quote (Legend3::Aquar1uS) Quote (skeleton9) *Clans that u use to be) ::TeamPandemic,eSuba,Cabal,soLz.GAMING hahaha. to kralju. ne znas se na cb reggat ni sta je PBGuid al si bio u ovim clanovima a? mozda communityu a ne clanu. LMFAO. ja taman to sad mislio reci...btw Lika laze do jaja kaze da je bio u TeamPandemic i u eSubi a nema cb XDDDDDDDD ja mu zbog laganja mjenjam u PROTIV i takdje mislim da laze za svoje godiste....... |
|
| |
|
skeleton9 |
DATUM: UTORAK, 2010-10-12, 11:06:00 | PORUKA # 7 |
Dino Kolomaz
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Đurđevac-Croatia |
aquarius gle kao prvo ja nisam igro 3 godine cod2 znaci od 2007 ajde pogledaj malo kad je cb nasto i kad se poceo koristit.....i nemojte tu srat jer ste jos balavci ako nevjerujete godine dam ti fejs skeniram ti osobnu sta god oces....meni svedno zato bolje sutite ok....:D |
|
| |
Legend3::ConE |
DATUM: UTORAK, 2010-10-12, 13:31:50 | PORUKA # 8 |
Nedam Ime
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Trebinje-Bosnia and Herzegovina |
Quote (skeleton9) aquarius gle kao prvo ja nisam igro 3 godine cod2 znaci od 2007 ajde pogledaj malo kad je cb nasto i kad se poceo koristit.....i nemojte tu srat jer ste jos balavci ako nevjerujete godine dam ti fejs skeniram ti osobnu sta god oces....meni svedno zato bolje sutite ok....:D mjenjam u PROTIV veoma drsko ponasanje i vrjedjanje ti nisi za legend3 |
|
| |
Legend3::AnteS |
DATUM: UTORAK, 2010-10-12, 14:07:42 | PORUKA # 9 |
Ante Stanković
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Vinkovci-Croatia |
Skeleton, ovo mijenja i kod mene misljenje... Izgleda da sam se prevario kad sam te procijenio kao buduceg Legendu. Ne dopustam vrijedjanje bilo kojeg člana! |
|
| |
Aquar1uS |
DATUM: UTORAK, 2010-10-12, 14:21:08 | PORUKA # 10 |
Ivan Hut
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Pozega-Croatia |
Quote (skeleton9) aquarius gle kao prvo ja nisam igro 3 godine cod2 znaci od 2007 ajde pogledaj malo kad je cb nasto i kad se poceo koristit.....i nemojte tu srat jer ste jos balavci ako nevjerujete godine dam ti fejs skeniram ti osobnu sta god oces....meni svedno zato bolje sutite ok....:D koa prvo, ako si toliko dugo i igrama i gamingu, trebao bi se bar znati koristit običnim webom kao što je clanbaseov. tak da, te priče objesi mačku o rep. ne moš mi tu lagat, možd si bio u eSubi i TeamPandemicu nabroji par lanova di si išo sa njima? i koji ti bio nick? pa znamo mi igrače iz tih clanova, lako ih priupitamo. |
|
| |