Dino(skeleton9) [ODBIJEN]
|
|
Legend3::KobrA |
DATUM: ČETVRTAK, 2010-10-14, 15:41:12 | PORUKA # 21 |
Stefan Ruzic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
Ma nsita...vidim ja lik je odustao......moram napomenuti da ne podrzavam ovakve metode testiranja clanova al' za ovo imate .Dobro ste ga izresetali...ko god ovo procita odma mora da pomisli da je lik neki muljator teski......kao sto neko rece,lik koji ima 20 godina ne ponasa se ovako...a i da se ponasa onda svakako nije za Legende.....drugo....to kurcenje sa timovima i nemam ti pojma cime takodje nije pozeljno ovdje....Toliko dugo igra a ne zna ni svoj PB GUID naci.....ne znam...mozda da probas otici na google....i to zna nekad pomoci....Ne znam sta vise da kazem...izleda da je covjek konacno odustao....tema ide lock !!! i jos jednom GJ vas par...al' ubuduce budite njezniji :))) |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: ČETVRTAK, 2010-10-14, 16:03:14 | PORUKA # 22 |
Uros Cvetkovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
To sto rade cone i vodeni je veoma dobra stvar... Vidim da je vodeni veoma dobro obavesten i zna kako da potkaci lika a da to ne bude provokacija... ovaj momak je na obicnu konstataciju krenuo da se ljuti i proziva... sta bi bilo da je tek provokacija u pitanju... Pohvale za vodenog i coneta.... sve kandidate treba malo pecnuti da vidimo kako se ponasaju... xDDD |
|
| |
Legend3::RtZ |
DATUM: ČETVRTAK, 2010-10-14, 16:09:29 | PORUKA # 23 |
Ivan Hrskanović
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Knin-Croatia |
a za mene nema pohvale? :'( a dobro je |
|
| |
|
DATUM: ČETVRTAK, 2010-10-14, 17:19:25 | PORUKA # 25 |
Ivan Hrskanović
Quote (Legend3::KobrA) Head pohvali i naseg najmladjeg clana...nije ti fora da Head nemoze to tako,nije ti fora....nemoj da se posvadjamo |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: ČETVRTAK, 2010-10-14, 18:08:10 | PORUKA # 26 |
Uros Cvetkovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Ahahahahahaha tetrebi jedni... xD zaboravio sam na tebe rtz, ti si jos bolji od ove dvojice...x DDD |
|
| |
|
DATUM: PETAK, 2010-10-15, 13:26:27 | PORUKA # 28 |
Ivan Hrskanović
Quote (Legend3::ConE) staaaaaaaaa rtz bolji? ja inace volim zajebavat ljude.... |
|
| |