prijavnica za klan
|
|
Legend3::TaxA |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-03-08, 17:18:32 | PORUKA # 1 |
Milos Tausan
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: trebinje-Bosnia and Herzegovina |
*Name :: Milos Tausan Taxa *Location(State,City) :: Republika Srpska , Trebinje *Date of Birth :: 11.03.1993. *Clans that u use to be) :: xxL, unstoppble killers, sdg, ... *Nick in game :: Taxa, <3 sarmu, jebem ti boga... *Ur XFire :: rambo3taxars *U play on 1.3 (U need to have) :: da *Reason why u want to join us :: da se baci suplja *Tag color..if u join us :: crven,plav,bijel ako je to to sto pitate *Do u play on Legend3 server :: da malo , kada ste bili 1.0 *If u want to add something about urself (just please..don't write about hours and skill...we don;t need that ::pa ovako volim pojesti popiti, malo domace sarme i slaninice , pivce a moze i domaca rakija obavezno , malo picke eto da zasolim , inace volim da bacim suplju , malo popizdim kad me neide ali eto , eto ha bile neke trebe mi svi vako nako .... xd aj ako moze moze , ako nemoze nek smo zdravo PoZzZ |
|
| |
Legend3::ConE |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-03-08, 17:26:48 | PORUKA # 2 |
Nedam Ime
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Trebinje-Bosnia and Herzegovina |
JA SAM ZA nemam nista za prijavit (HH copy paste me xD) ja sam mu preporucio nas klan dobro igra i tako i voli sarmu ipak sarma ovo ono ajte i ostali da primimo cojeka u klan xDDDDD |
|
| |
Legend3::DreeD |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-03-08, 17:49:16 | PORUKA # 3 |
Robert Tandori
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: .-Serbia |
Ovo me podseca na Chawu "malo popizdim kad me neide" malo==Puno kod Chawe salim se chawice....(ali priznaj da pizdis) Msm da je lik ok..Igrao sam s njim davnih dana..msm da smo zajedno bili u PROKILLERSIMA. Pozz za tebe i Trebinje...cone ovaj jos nije ugasio.. |
|
| |
Legend3::TaxA |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-03-08, 18:31:23 | PORUKA # 4 |
Milos Tausan
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: trebinje-Bosnia and Herzegovina |
fala momcovi |
|
| |
Crazy |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-03-08, 19:41:21 | PORUKA # 5 |
Nebojsa
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Sid-Serbia |
neznam lika . suzdrzan |
|
| |
Legend3::NightmarE |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-03-08, 22:36:41 | PORUKA # 6 |
Dragan Djermanovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
rekli smo da primamo samo starije.al nek se jos malo pokaze,pa cemo videti.vidi se da je zajebant.samo nadam se da si upoznat sa pravilima,jedan klan,tj nas i to je to,nema zajebancije sa nama |
|
| |
|
Legend3::NightmarE |
DATUM: UTORAK, 2010-03-09, 00:41:05 | PORUKA # 8 |
Dragan Djermanovic
zato sto ne primam zajebante.mogu oni da te privataju koliko oce,ali ja sam kapiten samo pocni da dolazis na server,i imaces i moj glas |
|
| |
|
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: UTORAK, 2010-03-09, 17:27:02 | PORUKA # 10 |
Uros Cvetkovic
Ma Taxa je ok... Jedina mrlja mu je onaj RSklan... Boze kako ih nisam podnosio... Klinci a samo prozivaju... Taxa, nadam se da si se promenio... Od mene imas za... Ali neces skoro uci u klan... Ima da se susis mesec dana na serveru najmanje, da te i ostali bolje upoznaju i odluce kako ce da glasaju... Momci igraju oko 20h ili 21h... Navrati djuskaj snjima i stvori pozitivan utisak... Nema vise onoga, 3-4 za, ajde upadaj u klan... sad ce morati malo i da se dokazuju... Toliko... |
|
| |