Pozdrav i Poštovanje svima.... Posle noćasnjih dugih bilateralnih pregovora sa gospodinom Kobrom, teritorijalni integritet i suverenitet jednog samostalnog igrača je ozbiljno narušen, javlja Beta....
...nastavak u sutrašnjim vestima B92, poznato jos kao "dizanje"
Ljudi me znaju kao [SRB] =Apis=, iliti jos poznatiji kao "Pritišći. Druže. Pritišći"....Ime u realnom životu i nije toliko bitno, jer uglavnom. jelte živim na netu, ali ipak Milić Srđan, i nemojte molim vas da me zivkate i dahćete u telefon, ili u slušalicu, sve jedno....
Rodio sam se davne 1978 godine kada je jos Tito žario i palio po serverima Evrope i Afrike....Tada je kalkulator stvarno bio digitron a kompjuteri su se nadzirali u Ratovima Zvezda, ono gde muškarci mašu svojim velikim, stvarno velikim...pa, mačevima, ma šta vi pomislili, a princeze imaju ono što princeze i treba da imaju, velike.....pa oči....Sećam se da me je u kasnijem životu uzbuđivala i sama pomisao da Lejla može biti pojedena od velike zveri, i da sam otkrio veliki pritisak među preponama.Onda sam se dohvatio prvog Nekermanovog kataloga, ili to beše Burda,....uh...cek ovo je pogrešan forum za ovaj tekst....
Ispočetka...
Igram Call of Duty 2 već 2 godine i ovom prilikom bih želeo da se zahvalim ljudima koji su proizveli prvi kompjuter sa kojim sam počeo...sećam se divne petlje iz prošlosti koja ide nešto kao....
10 $try=thry
20 if thry=$try then 30
30 goto 10
40 end
Naravno pokušavao sam da se konektujem na NASA servere sa svojim spectrumom, u nadi da će ovaj sitan programski kod da usmeri Nuklearne rakete prema Beogradu, jer one mnogo kostaju, pa da će jedna pasti kod mene na Zvezdaru, ali mobilne linije prema Americi nisu bile razvijene kao sada, a optički kabel se tek spustao u Atlantik....Sada je stvarno mnogo drugačije, jer svaki jadnik, bubuljičavi idiot, pun izdrkotine, može da skine čit sa interneta i postane veoma dobar COD igrač. a ja bih njemu, j***o mater, i dao mu da se napuši q**ca, ma sada sam popizdeo, razbiću tastaturu....ma ni ovo nije tema ovoga dela, ček šta sam ono hteo, ah da....
Sviđa mi se ideja da se okupe igrači na ovome delu, tj, centru Evropske zajednice i da kroz šalu i pesmu organizuju sletove gde će napupele pionirke sa divnim....uh opet se gubim....
Mislim da bih mogao da postanem član vase vesele korporacije, grupice, ako smem da kažem družbe pod geslom
"Ako želiš pobjediti, ne smeš IZGUBITI"
iskreno Vaš Apis...
p.s obećao sam Kobri da pored dosta humora u predstavljanju moram da ispričam i neki Vic i obesim sliku gole cice, što bi mogla da bude i praksa ostalih članova, da imamo šta da gledamo i manje čitamo na forumu
Vic....
"Koje su bile zadnje reči Majkla Džeksona?
Vozite me na dečije , vozite me na dečije! "
Slika Cice...
pa stavio sam sliku sa tri cice, da imam fore