Ovako...to sam jednom rekao i necu vise...svi to znate i tako ce jednostavno da bude...Legend3 su 1.3 tim...i gotovo.....nikakvo vracanje na 1.0 ne dolazi u obzir...kome se ne svidja neka ide odma....
To da li cete igrati all wepons ili only rifle to kako se vi dogovorite...mada moja vam je sugstija da server bude only rifgle...jer mi smo only rifle tim....
To ce da odluce Cavic i administracija...i kako oni odluce tako ce biti...ko hoce da ih prati extra...ko nece neka kaze odmah i neka ide....nema rasprave....
Sledeci mjesec bicete svi duzni da uplatite po 1 evro na racune koji vam budu ostavljeni na sajt-u...sa tih racuna ce Cavic ili ja da podize pare i da salje za servert....
Ne vidim vise razlog da samo pojedini placaju....1 evro nije nista
Naravno Ladys i Jr-i su oslobodjeni.....i mogu placati jedino ako to oni zele...
Izaberite predstavnika (kapitena ) jr-a i neka ih vodi...za sve odgovara administraciji...
NIkakav novi klan na xf-u nece biti pravljen...svi ostajemo u istom timu da bi imali kontakte na xf-u direktno......fino su svi rasporedjeni i nema zabune.... Sve u svemu toliko od mene.....srecno na warovima...uzivajte...budite na serveru pa nece biti prazan.....30 vas je a server 18 slotova....nista vam vise necu govoriti...
Samo porucujem Cavicu da i za najmanje nenajavljene izostanke izbacuje....to isto vazi i za administraciju...samo grubo....ko hoce fino sa nama i mi cemo fino...ko hoce da zajebava nije dobrodosao...veliki pozZz i ja cu se opet javiti kad mognem !!!