Iskreno meni je svejedno, bili mi na 1.0 ili 1.3...... Ali, zbog sranja koje smo dozivljavali na 1.0 od raznih "PRO" ekipica i nabedjenih igraca koji misle da su bolji i od onih likova iz Tek9, pa kad dobiju po nosu, u ovom slucaju od nas, odmah krenu sa prozivkama i ostalim sranjima, jer jelte, kako je moguce da oni koji su "PRO" izgube od nas??? Mali sabani.... Dakle sto se tice servera..... Cone... Server nam je i na 1.0 zvrjio prazan skoro mesec dana, nekako smo supeli da ga ozivimo uz pomoc reklame i ostalih sranja, smrao sam po xf sve prijatelje sa porukama only rifle server, posetite nas i ta sranja....
Problem na 1.3 je taj sto na drugim serverima nije dozvoljeno reklamiranje, mene i Kobru su zbog toga kikovali samo tako, meni su zapretili i sa banom na jednom serveru zato sto sam reklamirao nas...
Resenje za to je jednostavno.... Upalis komp negde predvece kad nema admina na serveru, i pocnes da smaras porukama one likove.... ja obicno samo dva-tri puta pustim bind, i ako je neko zainteresovan trazice opet ip, da bi ga upisao..... I dosta igraca ga je trazilo.... e sad ja od ponedeljka necu moci da pipnem komp, zbog jbn faxa, pa zato molim vas da reklamirate server...
Dakle poruka svega ovoga je.... Ja znam da ste vi vecinom 1.0v igraci, da volite 1.0v jer tamo imate puno drugova i poznanika..... Ali zamolio bih vas da malo cesce igrate na 1.3 verziji po drugim serverima..... da kad nema admina smarate igrace sa porukama koje sadrze ip naseg servera.... Jer samo tako mozemo da uspemo.....