search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Placanje SERVERA!!!!
Legend3::ConE DATUM: SUBOTA, 2009-10-03, 11:55:05 | PORUKA # 21

Nedam Ime

STATUS: OFFLINE
kako vi mislite da ja placam.penzija mi je umanjena.troskovi su sve veci.jj nemojte odakle mi 1 euro pa nemam nemojte to trazit od mene xd
šuplja ako ima taj racun i u bosni i HeRcEgOvInI ja cu najvjerovatnije placat.
a sto ce nam 18 slotova kad nikad nismo popunili ni 14 xd pa u pravu sam.najpametnije bi bilo da razmislite da ga vrnete na 1.0 jer je server prazan 22 sata i 30 minuta i jos 15 minuta na dan wacko .
znaci da ga niko ne posjecuje osim nas ponekad.tako da razmislite o povratku na 1,0.

LeXyZ DATUM: SUBOTA, 2009-10-03, 13:43:42 | PORUKA # 22

M G

Ja se slazem...tribalo bi se vratit na 1.0...tamo smo bili svi PRO i server je bia pun...a sad smo igrali war na 1.3 v all weapons...nezna se ko pije ko placa i jos all weapons.....a mi svi PRO na only rafiles....ajmo mi rade back on 1.0 v...

Legend3::HeadHunteR DATUM: SUBOTA, 2009-10-03, 14:48:40 | PORUKA # 23

Uros Cvetkovic

Iskreno meni je svejedno, bili mi na 1.0 ili 1.3...... Ali, zbog sranja koje smo dozivljavali na 1.0 od raznih "PRO" ekipica i nabedjenih igraca koji misle da su bolji i od onih likova iz Tek9, pa kad dobiju po nosu, u ovom slucaju od nas, odmah krenu sa prozivkama i ostalim sranjima, jer jelte, kako je moguce da oni koji su "PRO" izgube od nas??? Mali sabani....

Dakle sto se tice servera..... Cone... Server nam je i na 1.0 zvrjio prazan skoro mesec dana, nekako smo supeli da ga ozivimo uz pomoc reklame i ostalih sranja, smrao sam po xf sve prijatelje sa porukama only rifle server, posetite nas i ta sranja....

Problem na 1.3 je taj sto na drugim serverima nije dozvoljeno reklamiranje, mene i Kobru su zbog toga kikovali samo tako, meni su zapretili i sa banom na jednom serveru zato sto sam reklamirao nas...
Resenje za to je jednostavno.... Upalis komp negde predvece kad nema admina na serveru, i pocnes da smaras porukama one likove.... ja obicno samo dva-tri puta pustim bind, i ako je neko zainteresovan trazice opet ip, da bi ga upisao..... I dosta igraca ga je trazilo.... e sad ja od ponedeljka necu moci da pipnem komp, zbog jbn faxa, pa zato molim vas da reklamirate server...

Dakle poruka svega ovoga je.... Ja znam da ste vi vecinom 1.0v igraci, da volite 1.0v jer tamo imate puno drugova i poznanika..... Ali zamolio bih vas da malo cesce igrate na 1.3 verziji po drugim serverima..... da kad nema admina smarate igrace sa porukama koje sadrze ip naseg servera.... Jer samo tako mozemo da uspemo.....

POST IZMIJENIO HeadHunteR - SUBOTA, 2009-10-03, 14:52:39

ChawA DATUM: SUBOTA, 2009-10-03, 16:33:39 | PORUKA # 24

Nikola Chavic

e konacno stanj...slusajte sad...server ce placati SVI i iz Srbije i iz Hrvatske i iz BOsne milos je otvorio racun za sve 3 drzave...tako da krenite svi da se javljate da odredimo tacan broj i da zavrsimo sa tim...ako vam nesto nije jasno pitajte me preko xf...

ChawA DATUM: SUBOTA, 2009-10-03, 16:36:48 | PORUKA # 25

Nikola Chavic

e stvarno mogli bi mi da se vratimo na 1.0 verujem da bu sada uspeli da napunimo server...a i bilo bi vise i warova...jbg pokusali smo na 1.3 neide al videcemo jos...

Legend3::ConE DATUM: SUBOTA, 2009-10-03, 19:16:39 | PORUKA # 26

Nedam Ime

od toga reklamiranja nema vajde koga boli ku*ac kad mu ti napises ip kad u favoritima na xfire ima desetine servera na kojim moze igrati.i opet sam u pravu.xd.
a vi admini razmislite o vracanju na 1.0.mozda ga i uspijemo napunit na 1.0
to su samo moje misljenje a vidm da se neki slazu sa tim.
shvatiite ozbiljnost situacije
uvjek moramo da zovemo jedni druge da zovemo preko xfire da se okupimo na serveru.a pogledajte bad boys ili sdg ili serbia neke druge servere moras da cekas da se oslobodi mjesto.e taki treba da bude i nas server da ljudi cekaju da na njemu igraju.i nesmijemo imati citere na serveru . ovo samo mastam xd

Legend3::NightmarE DATUM: SUBOTA, 2009-10-03, 21:27:44 | PORUKA # 27

Dragan Djermanovic

Moje misljenje u vezi svega ovoga je da ovde moze da radi ko sta hoce,da ima koliko god hoce klanova,da placa ili ne.Svi,naravno koji su u mogucnosti,treba da daju pare da bi se uopste odrzao server.Sto vise daju,manje ce da izadje po jednoj osobi.Ne znam samo koliko nas ima u klanu posto primamo svakoga,ali je SRAMOTA da barem mi iz klana ne mozemo svako vece da napunimo server.To treba da se zna,tad i tad je trening,a ne ovako,nikoga da nema.Koja je svrha da placamo server kad ga ne koristimo?Cisto da bi imali?Mislim da ovde mora da se uvede neka disciplina

Nemo DATUM: SUBOTA, 2009-10-03, 23:05:37 | PORUKA # 28

Tonci Poturovic

VRATIMO SE NA 1.O tamo je server bio vjecito pun znam da ce se kobra ljutit malo(valjda)... al ipak poznatiji smo na 1.0 DE VRATIMO SE

Legend3::ConE DATUM: SUBOTA, 2009-10-03, 23:25:03 | PORUKA # 29

Nedam Ime

ajde da zakazemo jednu noc trening negdje oko 10 ili 11 uvece ili kasnije ili nekad ujitru ili mozda preko dana bilo kad.ali da budemo u dvije grupe.
ali i ja sam zato da se vrnemo na jedan . nula xd.
ja sam zato da placaju svi koji mogu.u klanu nas je 30-ak.kad bi nas placalo 20mogli bi uzeti server od 2O happy sl0tova sto bi znacilo da svak da po 1 euro sto mislim da nikome ne predstavlja problem jer taj euro potrosite svako jutro na odmoru u skoli. Pare nisu problem.Para nema. biggrin

ChawA DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 00:33:00 | PORUKA # 30

Nikola Chavic

nightmare ovo uopste nije nedisciplinovan klan,ne radi ko sta oce svi imaju najvise 2 klana ma 1.0 i samo nas na 1.3,a sto se tice placanja placa ko moze i ko oce kako ja mogu da nateram npr tebe da platis ako ne mozes ili neces...to je vasa dobra volja...

Search: