search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Placanje SERVERA!!!!
ChawA DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 00:33:22 | PORUKA # 31

Nikola Chavic

STATUS: OFFLINE
ali ovde nije rec o tome JAVLJATE SE ZA PLACANJE!!!

Legend3::NightmarE DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 01:13:32 | PORUKA # 32

Dragan Djermanovic

Pa nije ni cudo sto nisu na serveru kad imaju vise klanova.Al ajde necemo o tome

Legend3::HeadHunteR DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 03:11:23 | PORUKA # 33

Uros Cvetkovic

Jbg Dragane sad ga pretera... Ja da neznam da uvedem disciplinu.... Kume, duboko si me razocarao... salim se... Ali sto se tice punjenja servera Nocna mora je u pravu, pa jbt ima nas 30 skoro u klanu, pa zar nemozemo barem mi da napunimo server nek' ide sve u picku materinu..... Ok, svhavtam ja da nemozemo svi da se nadjemo na serveru u istom trenutku, ali barem nas 10 do 14 mozemo da se skupimo....

I da, dobro me podseti, pricacu sa Chawom pre nego sto odem za Beograd, morace da vam odredi treninge, barem 2 do 3 puta nedeljno, da se okupite na serveru i da vezbate mape, ima da ih nastrebate napamet....

P.S. Kume (nightmare ako neko nezna xd) jesi u BG-u u ponedeljak treba mi rucak u menzi, 'cu da umrem od gladi xD

LeXyZ DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 09:56:03 | PORUKA # 34

M G

Mislin da je glavni problem u klanu sta je previse clanova....nema pragova za skill i sate sta je MENI drago jel to pokazuje kako je klan velikodusan....ali gledam i ima dosta neaktivnih clanova i igraca za koje nikad nisam cu niti ih vidio na serveru a oni ulaze u klan..... MOJ JE PRIJEDLOG DA:
1. POCISTIMO KLAN OD NEAKTIVNIH I NEPOZNATIH IGRACA (POCISTIMO I FORUM)
2. NAPRAVIMO WING KLAN LEGENDI I U NJGA SMJESTIMO SVE MALO SLABIJE ILI NEAKTIVNIJE CLANOVE LEGENDI (WING KLAN BI BIO SLUZBEN NA XF-u)
3. DA isTO KAO I WING KLAN DA SE TAKO I LEGEND3 JR ODVOJE NA XF STRANICNAMA (GLAVNI RAZLOG ZASTO BI HTIO WING I JR KLAN NA XF ODVOJENO-ALI SAMO NA XF-u...a forum i server je zajednicki-JE ZATO DA KAD SE DOGOVORAJU WAROVI DA ADM OD JR-a ILI DO WING-a MOZE DOGOVORIT SAMO ZA CLANOVE TIH EKIPA (PRIMJER JE VJEROJATNO NESPORAZUM CHAWE I DIZZYA JUCER KAD JE CHAWA REKAO DIZZYU DA AKO ZELI MOZE ORGANIZIRAT WAR ZA LEGEND3 JR, A OVAJ SVATIO ZA SVE LEGEND3).....JOS JEDAN RAZLOG JE I TO DA SE ONDA IGRACI PREBACUJU AKO SE ISKAZU U WING KLANU ILI JUNIORIMA DA SE PREBACUJU NA STUPANJ VISE I TAKO BI SE DOBILI PRAVI RAZREDI CLANA I ONDA BI SE ZNALO DA SU GLAVNI ONI U LEGENDAMA I NIKO VISE
4. MOGAO BI SE NAPRAVITI JOS JEDAN CLAN NA XF-u KOJI BI BIO NAJMANJI RAZRED KLANA...I DA SVATKO KO UDE U KLAN MOZE NAJVISE ODMA U WING KLAN(NIKO NEMOZE ODMA U LEGEND3)
5. ADMINI SVIH TI KLANOVA BI TAKO MOGLI DOGOVARATI WAROVE ZA SVOJ WNIG ILI JR ILI... A SVE BI WAROVE ILI PRIJEDLOGE ZA POBOLJSANJA IZNJELI NA NEKOM SASTANKU SVIH ADMINA I CLANOVA ADMINISTRACIJE...
6. RAZLOG ZBOG CEGA OVO PISEM JE STO NA TAJ NACIN NEBI BILO BRKANJA NICKOVA U IGRI NITI SVADA (JER BI SE ZNALO KO JE GLAVNI)

Evo sta ja mislin i kako bi trebalo napravit..naravno server bi placali oni koji mogu IZ SIH KLANOVA....vidio sam vec ovakav sustav kakav sam napisao na jednoj online igrici i vunkcijonira odlucno i samo su najbolji u glavnom klanu....

ONDA KO JE ZA TO DA SE OVO GORE NAPISANO OSTVARI???

Crazy DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 10:12:20 | PORUKA # 35

Nebojsa

JA SE SA MARETOM SLAZEM... JBT NAS BUDE 20 ONLINE UVECE A NAS SERVER PRAZAN I SVI IGRAJU NA DRUGIM SERVERIMA....

I BRATE OVA TEMA JE OTVORENA SAMO DA NAPISES PLACACU ILI NECEU PLACATI A NE DA VODIMO DISKUSIJU xDxDxDxD...

JA DA PONOVIM JOS JEDNOM DA CU ****PLACATI****SERVER****

LeXyZ DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 10:18:46 | PORUKA # 36

M G

nije to diskusija nego bi to trebalo napravit a ti raci slazes li se ili ne...

P.S. zkj ja nemogu glasovat za ulazak drugih u klan (neda mi da napisen post)???

Legend3::ConE DATUM: NEDELJA, 2009-10-04, 13:09:05 | PORUKA # 37

Nedam Ime

e ovako da obrazlozim tvoje tacke
1.slazem se da pocistimo klan od neaktivnih igraca,aliforum ne treba jer jos bolje ako nas ima vise na forumu
2.to je glupo taj wing klan
3.da napravimo posebno na xfire klan za juniore.
4.ne slazem se neces pravit 5 klanova od jednog
5.trebali bi se odrzavati sastanci svih clanova barem svako 15 dana
6.Dobar razlog xd
i ja najvjerovatnije placam ali nisam 100% siguran

Crazy DATUM: SUBOTA, 2009-10-10, 09:04:38 | PORUKA # 38

Nebojsa

I sta sad stali smo na ovom???

LeXyZ DATUM: SUBOTA, 2009-10-10, 09:35:31 | PORUKA # 39

M G

Nije niko stao...nego se nitko ne javlja..sta mislite?????jeste li za takve promjene?!

napisi pa nece stajat

Legend3::GruboR DATUM: SUBOTA, 2009-10-10, 10:35:31 | PORUKA # 40

Bojan Grubor

Ma nije nista stalo pocela je reorganizacija samo polako sve ce uskoro dovi na svoje a i momci veliki broj desavanja je na delu foruma koji je samo za nas pa posetite i taj deo...

Search: