search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
fLaMe wnb Legenda
Legend3::KobrA DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:12:08 | PORUKA # 11

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE
OK Plamenu :)))...tvoje je da budes sa nama koliko ti to skola i obaveze dozvoljavaju...znaci nemoj da ti ovo bude stvar kojom ces se zaluditi..naprotiv ovo neka ti bude rekreacija....javljaj nam se da znamo da si ziv i da mislis na nas..kako an serveru tako i na forumu...i nemas frke :))))

vaupa13 DATUM: SUBOTA, 2009-09-19, 22:29:53 | PORUKA # 12

hehe ok evo sad cu biti malo slobodniji sta se skole tice ,jer je prvi tjedan bio udaran , ja sam na serveru skoro svaki dan u tjednu malo prije podne ,pa se vidimo tamo...

Added (2009-09-19, 22:29:53)
---------------------------------------------
ovako decki , malo mi je vec dopizdjelo cekanje , pa moze to malo brze ili da ja povucem prijavnicu posto stavili server na 1.3 pa....

ChawA DATUM: SUBOTA, 2009-09-19, 22:54:26 | PORUKA # 13

Nikola Chavic

e da zaboravismo coveka na koga smo bili bas bacili oko...ali samo u Jr ima mesta a ti igras dobro dolazis cesto na server ja bi te primio samo ostali moraju da se izjasne do kraja...

Legend3::KobrA DATUM: NEDELJA, 2009-09-20, 01:35:18 | PORUKA # 14

Stefan Ruzic

Ovako...mi ponekad testiramo i strpljenje igraca...zelimo da vidmo koliko igrac stvarno zeli u tim...koliko mu je stalo...ako nemas strpljenja i mislis da ne vrijedi cekati...ja ti oda' kazem nemoj ni cekti onda....
Ako ti stvarno zelis u ovaj tim onda malo postuj i to sto mi pricamo..ne pricamo bezveze...rekao sam ti da smo full..strpi se malo..ako ne mozes tvoj problem...
Druga stavr..otkad si rekao da ces imati vise slobodnog vremena nijednom te nisam vidio na serveru!!!!
Druze...nista ti vise necu reci...prije sam ti vec rekao sta treba da radis....ja nizakim necu trcati...bezbroj je kvalitetnih igraca i dobrihh likova....Jedino Legend3 mogu tebi trebati...niko od avs ne treba Legendama..to neka bude jasno svima!!!
Ja igrace uvijek mogu naci ...svidjelo se to nekome ili ne ....

NoeM DATUM: NEDELJA, 2009-09-20, 01:45:03 | PORUKA # 15

Benjamin Barić

jnt ovaj kobra pise biblije xDD ZA!

Legend3 :: NoeM

Legend3::HeadHunteR DATUM: NEDELJA, 2009-09-20, 04:42:23 | PORUKA # 16

Uros Cvetkovic

Kobra nas orator, ma Aristotel....

Legend3::KobrA DATUM: UTORAK, 2009-09-22, 02:19:33 | PORUKA # 17

Stefan Ruzic

Aj druze i ti si IN...samo znaci igramo na 1.3...tako da moras imati 1.3v.....DOBRO TI NAMA DOSAO !!!!

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: