search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Govorite o GLICHERIMA, a imate jednog u klanu!!!
NEncho DATUM: PETAK, 2009-09-04, 18:58:18 | PORUKA # 1

STATUS: OFFLINE
Evo, odma' da kazem... Pomislicete da lazem jer znate da mrzim DRAGICKU... Sto je i istina (MRZIM SMRADA!!!), ali danas je glichevao na vasem serveru, sto nije dozvoljeno... Eto, da prijavim, boli me kurac hocete li mi verovati...
A jedan savet za vas: Nemojte nikome pricati da je glicher dok vas klan ne ocistite takvih!!!

Legend3::HeadHunteR DATUM: PETAK, 2009-09-04, 19:11:32 | PORUKA # 2

Uros Cvetkovic

U jbt, puno teskih reci... Ja ga iskreno gotivim, nikad nije imao neki ispad, i nisam ga video niti sam cuo da je imao neka nedozvoljena sredstva, da glicuje, tako da u ovo neverujem...

P.S. Mis'im nemo' se ljutis xP

P.S.2 A sto se glicera tice, njih kikujem iz momenta, koliko znam niko iz klana ne glicuje, tako da nema sta da se cisti.

Legend3::KobrA DATUM: PETAK, 2009-09-04, 19:12:21 | PORUKA # 3

Stefan Ruzic

E stvarno prevrsavas....sto se mene tice...nemoj da te vidim ni na serveru..a na forumu ces biti banovan..pa koji ti je vise...jos ti an serveru kazem da prestanes..ti nastavljas...aj zbogom....

NEncho DATUM: SUBOTA, 2009-09-05, 17:46:16 | PORUKA # 4

Ja sam rekao da me boli kurac hocete li mi verovati ili ne. Al' sto je istina, istina je... Covek je sa onim RoPe-om glichevao u toujane - merdevine... Menjao FPS govorio liku da stavi fps na 25 (sta god to znacilo)... I to je to. Sta mi ti KobrA seres da prestanem. Lepo sam postupio, prijavio sam ga. I to je to!!!

DemiR DATUM: SUBOTA, 2009-09-05, 19:20:30 | PORUKA # 5

Demir Tvica

On je msm ... Wh... mada ne znam...na S.A.J forumu sam sa nenadom nesta gledao...Msm ako je to isti lik ... onda je wh

Nemo DATUM: SUBOTA, 2009-09-05, 20:40:05 | PORUKA # 6

Tonci Poturovic

Ako je ovo dragicka iz saja on je wher ima video o njemu i gledo sam ga CISTI WH

Legend3::KobrA DATUM: SUBOTA, 2009-09-05, 21:03:51 | PORUKA # 7

Stefan Ruzic

Gledao sam i aj taj video...i sam sam imao 1000 onakvih situacija...COd2 je nesavrsena igra..sa bezbroj bugova...Pricao sam drugima..Dragicku sam pratio jos i prije dok nije bio LegendA..i da sam ista sumnjivo primjetio ne bi mu ni poslao invite..momak samo dobro igra...100x je bilo situacija da ljudi prolaze pored njega a ona to ne skonta..a isto tako je bilo i "sumnjivih" situacija..ali to u ovoj igri,a posebno u only rifle stilu,svakodnevnica...jednostavno svasta moze da se desi i da se posumnja..
Sto se mene tice..ja niti sam ga ulovio u cheat-u niti sam sta primjetio sa onog snimka....i sto se mene tice ja cu ga podrzati i biti na njegovoj strani..sve dok me ne iznevjeri..pa sta god drugi pricali..ne ostavlja se igrac kada ga prozivaju..i sami znate da su mnogi odustali od or-a i 1.0v zbog tih prozivki..ovo cudo vecinom igraju djeca..klinci obiucni koji po citav dan samo vicu :Wh,wh....mene to ne zanima..zelim da igram sa ozbiljnim ljudima...mocnim likovima..i mslm da to u Legendama polako postizemo....kome se ne svidja stvarno me ne interesujew..na kraku krajeva meni ste dovoljni samo mi da igram i da Legend3 postoje..toliko..

ChawA DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 11:46:37 | PORUKA # 8

Nikola Chavic

onaj klip o dragicki i wh 100% laz neko ga je podmetnuo...pa neko kao sto je drgaicka milsim na to svi ga znaju nebi tako lako okaljao svoje ime a i da ima wh siguran sam da ga nebi onako noobovski koristio ko poslednji saban...tako da cutite klip je klip ako ga vidimo mi licno zna se sta sleduje ali ja milsim da se to nece desiti nikad...

Added (2009-09-06, 11:46:37)
---------------------------------------------
i da istinu zboris Kobro...xD

Nemo DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 13:08:48 | PORUKA # 9

Tonci Poturovic

Neznam ja vi ste u pravu bolje se razumjete ja sam kazem da sam vidio taj video kobra ima pravo nemoze ga izbacit iz klana zbog proziva moramo se sami uvjerit...

ApiS DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 16:07:05 | PORUKA # 10

Milic Srdjan

BRAVO za Kobrin Post...
Stvarno, covece drago mi je kada mimo svih ostalih stvari, svadja, kenjanja ili pametnih stvari, procitam nesto sto me odusevi i pokaze mi kako izgleda neko ko voli samo da igra, radi igre same i jos vise da se druzi kroz igru i prevazidje ta virtualna sranja....

Jesi stvarno lik, i voleo bih da te upoznam uzivo, ali stvarno....pa zamisli nekada painball, ima dobrih ovde arena....

ma jesi stvarno lik, iako me , znas i sam da dosta sve gledam kroz salu i neozbiljno , ovo sto si napisao je vrh, brate....

Iskreno Apis...

P.S Jel nas drugar kada je glitchovao imao nas tag, ili nije, i sta znam Nencho jeste lud, i ponekada preteruje, ali ipak bih poverovao, a i u ostalom sta se moze....

• Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search: