Govorite o GLICHERIMA, a imate jednog u klanu!!!
|
|
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 16:33:53 | PORUKA # 11 |
Uros Cvetkovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Ma nas Kobra.... Dusa od coveka... |
|
| |
ChawA |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 16:40:11 | PORUKA # 12 |
Nikola Chavic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: .-Serbia |
ahahaha |
|
| |
Legend3::KobrA |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 18:23:19 | PORUKA # 13 |
Stefan Ruzic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
Hehe Apise...car si..ali tave su sve Legend3..zato vas i volem :DDDD Pazi...glichovanje na serveru nije nista strasno kad su dvojica-trojica na serveru..dosadno ljudima i dogovore se svi da se zezaju...naravno da je zabranjeno kad se igra "na veliko" i nekome smeta...1000x sam i sam glichov'o..ali nikad kad nas je puno na serveru i igra se ozbiljno... Drugo....vec sam pricao sa nekim momcima da se nadjemo na sledecoj utakmici reprezentacije koja sebude igrala kuci..ne ova sa Francuskom nego sledeca koja bude...jer ja i jos jedan drug dolazimo 99%...a dolazak su najavili i Grubi,Glavonja (Head) :p,Jaksa,Cavic ,Mladen,ti itd...bilo bi ludo da se nadjemo.... |
|
| |
Nemo |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 18:34:31 | PORUKA # 14 |
Tonci Poturovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: - |
ma da volio bih i ja da se nađemo al ja sam u splitu u hrv jao jao
|
|
| |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 18:35:17 | PORUKA # 15 |
Stefan Ruzic
pa 'ljeb te jebo..ja sam bio u Makarskoj i Tucepima prije mjesec dana..to je 15 minuta-pola sata od Splita.... |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 19:10:17 | PORUKA # 16 |
Uros Cvetkovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
HAhahaahah, sledeca je protiv Rumunije, dolazim sigurno, mozda cu i da budem redar na njoj, kao sto cu da budem na sad na Srbija-Francuska(idem za dz. hahahahahah)... I da, skupimo se i idemo kolektivno na tekmu, upadnemo tamo sa zastavom Legend3 Pro Clan since'09... I Kobra, blajvaj .!. za ono glavonja... |
|
| |
NEncho |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 20:07:04 | PORUKA # 17 |
E ovako. Imalo je 10ak ljudi na serveru. I oni su govorili da stave FPS na 25 (il' 15 nisam siguran)... I kada sam provalio na koje merdevine idu, zastekao sam se na mesto i pucao sam ih, a oni su padali k'o golubovi... I to je to! Vidite kako je ApiS pametan kad rece da sam LUD :DDD |
|
| |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-06, 20:17:13 | PORUKA # 18 |
Stefan Ruzic
hehe..pa cujes ti sta ti ja pricam..ako svi zele nesto neka rade...sve dok nekome ne smeta...ako je njih 10 htjelo da glichuje sta im mozes....i onda to nije samo Dragicka..nego njih 10..i to si tako trebao reci..a ne covjeka single da optuzujes... jesi ti samo vidio kako glasi naziv tvoje teme..to se ljepse radi jbt..100x sam ti to rekao..malo ljepse..da nikoga ne naljutis a opet da skrenes paznju na nesto...vjerujem ti ja da su glichovali..i bice opomenuti za to...ali ti trebas da promijenis svoje ponasanje definitivno....ako hoces da se druzimo... |
|
| |
Nemo |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-07, 12:38:08 | PORUKA # 19 |
Tonci Poturovic
Daj kobra so nisi prije javio doso bi u makarsku i bio sam na plazi u baskoj sa prijateljem mozda sam te vidio ako si bio tamo TKO ZNA
|
|
| |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-07, 12:50:00 | PORUKA # 20 |
Stefan Ruzic
NIsam ove godine isao u basku..ali jesam prosle....vjerovatno cu i sledece godine ili u Makarsku ili u Novalju...a mi cemo se vjerovatno dotad druziti ovdje :DDD...pa se ako Bog da i vidimo sledece godine :DDD |
|
| |