U sunce ti poljubim, u pravu je dreed romane ispisaste... A sad ja da napisem jedan romancic... Dakle: 1. Klan se ne vraca na 1.0 i to neka bude svima jasno!!!!
Razlog: Pre nego sto smo presli na 1.3 je l' se secate sta se desavalo? Dok je server radio nikog nije bilo na njemu, Chawa je pokusavao da vas ozivi i elektro sokovima a vas je boleo kurac... I nemoj da neko kaze da nije tako, jer nemoze da me ubedi da je krava bik... Kao sto je Kobra rekao 1.3 ostaje ...
2. Sto se tice izbacenih... Evo sad ovako... Je li je l' se vi secate kad je uvedeno pravilo tri minusa??? I jos vam je Kobr rekao da se ne zajebavate s'tim jer nece biti izuzetaka... I opet vam je NM gledao tad kroz prste nije vas zapisivao i nije belezio ko dolazi... Koliko puta sam ja dolazio na server, iako nemam komp u bg-u, dolazio igrao, a craziya sam video pre deset dana prvi put otkad smo presli na 1.3... Da se razumemo, ne napadam ja njega, vec samo goivorim cinjenice... Za Shadya odgovara Kobra, tako da ce da vidimo sta ce biti s'njim... Milke nema 100 godina, niti sam bio obavesten da je ona jos uvek u klanu pa to i necu da komentarisem.... Sledece... Kad bi ovaj klan cinila stalna ekipa, verujte mi da bi nas bilo samo desetak... Apis radi, covek ima svojih problema, ali je s'nama uvek, i ja nedam da bude izbacen, eto ako cemo tako sad znate... Demir se javljao barem meni, ja sam to prenosio NM, ali evidentno je da se i on ne trudi... Ako se ne popravi situacija i njemu se crno pise u klanu...
3. Antesu i Conetu svaka cast, ljudi se trude oko klana najvise od svih ostalih, i najvise su na serveru... Ali ostali, sta snjima... Pod ostale ne mislim na Chawu, Antaru i DreeD-a, i clanove CS i CoD4 tima jer su oni u drugoj prici... Sta je sa ostalima??? Ok, Taxa je tek usao u klan, on tek treba da se dokazuje, ali OSTALI!!!!!!!!!???????
4. Ovo sto vam NM radi trebao je Chawa jos onda kad sam ju ja to predlagao, ali stalno je bilo neka ih bice bolje... Bice bolje kurac!!! Dakle, pravila su tu da bi se postovala, a ne krsila, ko ih krsi, u problemu je....
Zakljucak...
Sve ovo sto ste pisali nema nikakvog pokrica... Zalili ste se na Chawu, da nije dobar lider... Sad se zalite na NM, i on vam nevalja... Ja mislim da bilo koga da postavimo na celo tima, da ce i taj u startu da bude los... Nemojte da mislite da branim NM, ali dok se njih nekoliko ne izbaci iz klana, i da se vidi da smo sad stvarno ozbiljni ni vi se necete uozbiljiti... Odluke kapitena su konacne i ja ga podrzavam... Kome se ne svidja, moze slobodno da ide... I nemojte da mislite da nekog teram, vec ako se nekome ne svidja u klanu, zbogom i srecno....