|
LJUDOVi sta je sa vama
|
|
| Legend3::ConE |
DATUM: PETAK, 2010-12-03, 18:50:20 | PORUKA # 21 |

Nedam Ime

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Trebinje-Bosnia and Herzegovina |
Treba dovesti 5-6 igrača ali u kratkom vremenskom periodu sto znaci da udju skoro u isto vrijeme da je lakse jer kad jedan ovako vidi da ne valja moze izaci i naravno da se ukine to pravilo jer ga niko ne postuje. |
| |
| |
| Legend3::KobrA |
DATUM: PETAK, 2010-12-03, 20:52:33 | PORUKA # 22 |

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
Ajd moze li ovako.....opet isti proces.....ja-wc solja-razmisljanje-rjesenje :DDD Sto se trenutnog rostera tice o tome necu stvarno raspravljati....igraci koji su trenutno u timu imaju staz duzi od pola godine i zato ce za njih ostati ono pravilo 1 timu....a styo se tice novih igraca...trazite,dovedite (prednost imaju oni koji imaju ispravan org),mogu imati vise timova....pa ako se nakon par mjeseci da igrac zeli da ostane u timu i da se zadrzi duzi period onda i njemu uvodimo ovo pravilo..... Smatram da ljudi koji za neki tim nastupaju pola godine-godinu treba tom timu i da se posvete....a ajde onda ovim novajlijama da to ne namecemo....evo ja sam dao mislim raziman prijedlog...vi recite... |
| |
| |
| Legend3::RtZ |
DATUM: PETAK, 2010-12-03, 21:16:05 | PORUKA # 23 |

Ivan Hrskanović

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Knin-Croatia |
znaci vi mudraci starosjedioci samo legend3 mi ostale kuje mozemo vise klanova? |
| |
| |
| Legend3::AnteS |
DATUM: PETAK, 2010-12-03, 21:39:41 | PORUKA # 24 |

Ante Stanković

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Vinkovci-Croatia |
slusaj ga pa i ti si medju nama kolko ja znam? ili to ne zelis biti?Added (2010-12-03, 21:39:41) --------------------------------------------- mislim da je to dobro.. sto si rekao kobra |
| |
| |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-12-06, 18:52:06 | PORUKA # 25 |

Stefan Ruzic

xaxax...toksicni opet u transu :))) oprosticemo ti i ovaj put :)))) Ante,a i svi ostali....mislim da je ovo najbolje rjesenje za sve nas....a i za tim uopste....vidjecemo kako ce funkcionisati...vidim da je dobro pocelo,a to je najvaznije !!! |
| |
| |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-12-06, 20:21:16 | PORUKA # 26 |

Ivan Hrskanović

zna se zbog koga je dobro pocelo :DDD Added (2010-12-06, 20:21:16) --------------------------------------------- lolz mene kobra stavio za vodju tima a u 5 sam klanova :DDD al to nije vazno ja sam predan LEGENDAMA FOREVER AND EVER :DDD |
| |
| |
DATUM: UTORAK, 2010-12-07, 15:19:14 | PORUKA # 27 |

Stefan Ruzic

pa mozete jos malo :DDD rekao sam ti....cim server dodje...svi LEAVE OTHER TEAMS !!!! to je 100% a to sto si postavljen za jednog od vodja tima govori samo o tvome radu i zalaganju za tim....samo tako nastavi !!! |
| |
| |
DATUM: UTORAK, 2010-12-07, 19:04:01 | PORUKA # 28 |

Ivan Hrskanović

^^ |
| |
| |
| Andrew99 |
DATUM: ČETVRTAK, 2026-06-04, 08:38:42 | PORUKA # 29 |

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Kyiv-Ukraine |
Працюємо з великими замовленнями, тому суворий вхідний контроль сировини та юридична чистота документів для нас на першому місці. Постачальник надав повні протоколи випробувань та сертифікати якості, що значно спростило нам сертифікацію готових конструкцій. Податкові накладні реєструють вчасно, бухгалтерія задоволена прозорістю співпраці. Сама сталь якісна, твердість стабільна по всій площі листа. Весь сортамент сталі за посиланням: https://mskukraine.com/uk/katalog-produkcziyi/bronestal-uk/ |
| |
| |