Nego prijatelju, legendo, oces se ti igrati na ovome kompu, ili za zezanje.... 1. Ako ces se igrati nemoj da placas Vista sranje kao OS, jer ces ionako staviti WinXP SP3 da bi sve islo brze...pa ondak bacas pare, trazi komp bez OS..
2. Ako uzimas "to shiba" ko ludo, posto se ja igram na njemu, pogledaj obavezno da ima izlaz za externi monitor jer neces videti moju ili kobrinu glavu ako treba headshot...veruj mi, ja vrlo lose gadjam....
3. Obavezno uzmi pad za hladjenje lap top, jer ako ga ne odrzavas redovno oce da se zamrzava, zbog prasine na cooling sistemu grafike...pa ondak ode frag u propast....
4. ili "to shiba" ko ludo, li HP ili Asus, ili Acer..ostalo nemoj ni gledati, jer sam se naslusao mnogo losih iskustava....
5. Znam da volis da se igras, pa akoje vec "prenosnik" vidi da bude sa najjacom grafikom do sada, kao i da ima mogucnost da primi 4 ako moze i 8 GB memorije, ostalo i nije toliko bitno
Eto, male smernice ka razvoju...
ali ako nisi bas fensi, i ono lud za "natkrilnikom" uzmi brate, desktop masinu i pevaj....jer ipak laptop se greje ko lud, a to mu samim tim smanjuje radni vek, a opet u desktopu uvek mozes nesto da poboljsavas....
Pa ti razmisli...