BeKI Prijava za Legend3 [PRIMLJEN]
|
|
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: SUBOTA, 2010-10-16, 19:49:34 | PORUKA # 61 |
Uros Cvetkovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Bekijev post je obrisan... takvim stvarima nije mesto na ovom forumu.... i nemojte da mi dizete pritisak sa ovakvim zajbancijama jer ako ja opletem nece vas oprati ni dunav ni sava... Beki svaki sledeci ovakav post ce biti sankcionisam banom sa foruma... Aqua rekao si sta si imao, beki je tebi odgovorio i to je to... kraj price.... od sad se ovde samo raspravlja o kandidaturi bekija a ne o tome koliko kosta hax ko ce da ga kupi ili sta ja znam.... DAKLE KRAJ PRICE!!! Ajmo sad da pricamo normalno i ozbiljno... jebo vas tuta bugarin takve blesave... |
|
| |
Legend3::ConE |
DATUM: SUBOTA, 2010-10-16, 22:20:52 | PORUKA # 62 |
Nedam Ime
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Trebinje-Bosnia and Herzegovina |
spirit ti se drzi svoje prijavnice |
|
| |
SpiriT |
DATUM: SUBOTA, 2010-10-16, 22:36:59 | PORUKA # 63 |
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Podgorica-Montenegro |
heheh nebrini se ti cone ja se drzim a veza sa rtz to ti je aqvice moj sve poslovno da me primjete NEBRINI se rtz je dobar samo tvrdoglav ma STACU KAD ME MALI VOLI UZVRATICU MU JA LJUBAC TO BI i ti trebo |
|
| |
|
Aquar1uS |
DATUM: NEDELJA, 2010-10-17, 12:55:17 | PORUKA # 65 |
Ivan Hut
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Pozega-Croatia |
jaooo Glavonjo sto ga seres. :P pa cek, ja sam filtriram sve priajve. kuzis ak lik popizdi i pocne srat nakon 2-3 posta mojega , znamo da je neki nakurceni. ak se samo opravdava - znamo da se poksuava izvuc i sakriv aistinu. i tak to jel. tako da, ajmo editaj gore, hvala aquar1usu koji cini toliko puno za ovaj team. ahaha. <3. uglavnom, sad se vratio uac2 a uac3 na putu, haxori byebye na par mjeseci, pa cmeo neki test ovono. napravimo neke bezveze accounte i nabacimo sa drugacijem keyevima neki bzvz war i upalimo uac samo da vidimo ss-ove i igr pa onda mozemo pricat pa nek nas bannaju pod tim nickovima jel. :DD mawle loodache, preloode ste. avavavva. x) |
|
| |
Legend3::RtZ |
DATUM: NEDELJA, 2010-10-17, 13:40:13 | PORUKA # 66 |
Ivan Hrskanović
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Knin-Croatia |
aqua duso kupi se skill od 10 eura i mos jebat uac onda |
|
| |
Legend3::KobrA |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-10-18, 13:28:30 | PORUKA # 67 |
Stefan Ruzic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
Quote (Legend3::HeadHunteR) Beki me je prijatno iznenadio.... dosta se popravio sto se tice njegovog ponasanja, a i veoma je uporan da udje u legende, sto znaci da mu je stalo da udje u klan... to je veliki + ze njega.... ovoliko ni nas nisu mucili kad je trebalo da udjemo u SFC... Evo moje misljenje je pormenjeno i beki od mene imas ZA oco jeste evidentno...i u to nema sumnje !!!! Druga stvar...vidim da su se na forumu pojavila svakakva sranja.....prepucavanja,svadje i sol......to necu vise da vidim...ni slucajno....znaci necu gledati ko je kriv i kakva je situacija...ucesnici incidenata ce biti automatski kaznjeni...jasno !!! Pa daj jbt nismo mi stoka...znaci nema vise rasprava i tih sranja....i oladite malo...sve se vrti oko iste glupe....lakse malo odsad !!! |
|
| |
Aquar1uS |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-10-18, 20:00:50 | PORUKA # 68 |
Ivan Hut
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Pozega-Croatia |
oke. ja se iskljucujem iz bilo kakve rasprave o ulasku i izlasku članova do daljnjeg. samo vi rokajte. |
|
| |
Legend3::RtZ |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-10-18, 20:08:48 | PORUKA # 69 |
Ivan Hrskanović
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Knin-Croatia |
ja od sad cu samo napisat ZA ili PROTIV,a ne se jebat snjim.... |
|
| |
Legend3::AnteS |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-10-18, 20:27:02 | PORUKA # 70 |
Ante Stanković
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Vinkovci-Croatia |
Quote (Legend3::Aquar1uS) oke. ja se iskljucujem iz bilo kakve rasprave o ulasku i izlasku članova do daljnjeg. samo vi rokajte. biggrin Zašto??? Quote (Legend3::RtZ) ja od sad cu samo napisat ZA ili PROTIV,a ne se jebat snjim.... Zašto? |
|
| |