decki sad ste me skroz zbunili
|
|
AciD |
DATUM: NEDELJA, 2010-04-25, 22:26:55 | PORUKA # 1 |
Spam Spam
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Spam-Western Sahara |
jesam li ja u Legendama ?? ja mislim da jesam...pa zasto onda to nepise ovamo http://Legend3.ucoz.net/index/0-8 a onaj zucko usao u clan poslje mene i on je tamo...samo nemojte K[o]bru okriviti za sve ovo,covjek ima obaveza i ja to postujem,a koliko znam on nije jedini adm na webu zato molim objasnjenje |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: NEDELJA, 2010-04-25, 22:37:15 | PORUKA # 2 |
Uros Cvetkovic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Zucko je u cod4, nema on nikakve veze sa cod2 timom... Ti si sad na probnom radu kod nas... Jedno mesec dana... da vidimo da l' nam odgovaras kao lik, kakav si covek i tako.... Manje je bitno kakav si igrac... Mada bi bilo pozeljno da si dobar igrac (sto realno gledano nisi xD)... Ako nam budes odgovarao, postajes Legenda u punom i pravom smislu te reci.... valjda sam ti pojasnio.... xD |
|
| |
Legend3::NightmarE |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-04-26, 00:07:54 | PORUKA # 3 |
Dragan Djermanovic
To stoji jos pre sto godina,a verovatno je Chawa to namestio.Ja bih ti stavio,ali mora to lepo da se sredi,da se sklonu ovi izbaceni i ubace novi,kontas?I trebas sliku da posaljes itd,itd.I vidis da regrutujemo nove clanove,ne mozemo svaki dan da se jebavamo da azuriramo to.Ne brini s nama si |
|
| |
|
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-04-26, 14:08:16 | PORUKA # 5 |
Uros Cvetkovic
Samo ti prati mene, daleko ces da doguras.... xD |
|
| |
|
|
Legend3::KobrA |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-04-26, 19:53:16 | PORUKA # 8 |
Stefan Ruzic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
To je moj posao...mogu i drugi to odraditi...al' ne bi bilo pozeljno jer ce onda biti dva razlicita nacina rada...a to nikad ne valja.... ko nesta pocne da radi to treba uvijek da on i samo on radi..... Tako da....ako neko zeli da uredjuje stranicu sa igracima neka se javi.... A sto se mene tice...jbg ja to ne stizem redovno azurirati......pa ce otprilike svakih mjesec dana...odnosno nakon ubacivanja novih clanova.....stranica biti azurirana...i bice postavljeni svi clanovi.... niko nece biti izostavljen...nista ne brinite |
|
| |