search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
SERVER !!!
Legend3::KobrA DATUM: ČETVRTAK, 2009-11-19, 03:47:10 | PORUKA # 1

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE
Napokon da rijesimo i ovu stvar jednom za svagda....
Moj prijedlog je da se uvede polugodisnja clanarina....5 evra mislim da nije stvarno puno..svaki clan da uplati na racun koji su ostaviti ovdje i pola godine ne moramo razmisljati o serveru.nas je 19x5 evra=95 evra,a nama za 16-slotni server za 6 mjeseci treba 95 evra...taman tu negdje...ja mogu kad sve uplate primim da saljem svaki mjesec provajderu kog zajednicki odredimo pare svaki mjesec,a mozemo da rezervisemo server i na 6 mjeseci....po meni je ovo prihvatljiv prijeglog i volio bih da se svi izjasnije sto je prije moguce.ja odlazim u nedelju na duze vrijeme ali praticu sta se desava u timu...

Legend3::GruboR DATUM: ČETVRTAK, 2009-11-19, 12:21:38 | PORUKA # 2

Bojan Grubor

matori ja sam ZA taj predlog, ali da se nisi malo preracunao, pa nece njih pola platiti kao ni sada, sad smo jedva skupili za ovih 15 evra ili koliko je trebalo.....

Legend3::KobrA DATUM: ČETVRTAK, 2009-11-19, 13:29:37 | PORUKA # 3

Stefan Ruzic

pazi...izgleda da sam malo zaostao xD....jer Kid mi kaze da sam imaju neki serveri od po 28 slotova za 10 evra...ne znaqm kod koga su ali moj prijedlog je da se uzme server kod nekog dobrog provajdera...cujem da je trenutno KGB najbolji....
kad saznam cijenu tacnu pomnozicemo to sa 6 mjeseci i vidjeti po koliko svako treba da da....
Ko ne moze da plati neka kaze...nije sramota...mada tih par evra nije nesto puno para....
A ko ne kaze da ne moze,a ne plati do dogovorenog roka,leti....jbg...ima ljudi dosta koji hoce da obbiljno ovo odradimo...po meni je ovo dobra stvar jer ne moza svaki mjesec da se razmislja o ovome...uplatimo pola godine unaorijed i cao....

Legend3::GruboR DATUM: ČETVRTAK, 2009-11-19, 14:55:10 | PORUKA # 4

Bojan Grubor

zaosta si ti u mozgu to stoji xDDDD pa ajde proveri to dok si tu pa da znamo....... i trebas racunati na maksimum 10 ljudi za placanje, posto videces da nece biti vise....

Legend3::KobrA DATUM: ČETVRTAK, 2009-11-19, 14:55:41 | PORUKA # 5

Stefan Ruzic

aj vidjecemo sve pa onda...

Legend3::NightmarE DATUM: ČETVRTAK, 2009-11-19, 16:30:20 | PORUKA # 6

Dragan Djermanovic

ok,nije problem.kad ce da server da pocne sa radom?i kad ce ta uplata da bude?

Legend3::KobrA DATUM: ČETVRTAK, 2009-11-19, 16:54:26 | PORUKA # 7

Stefan Ruzic

evo samo da nadjemo dobrog provajdera i jeftinog po mogucnosti....
Vi ste server za jedan mjesec platili ...bar mi je tako receno...a onda kad to istekne onda cemo krenuti sa ovom polugodisnjom clanarinom !!!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: