ZASTO?
|
|
ChawA |
DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 10:28:44 | PORUKA # 1 |

Nikola Chavic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: .-Serbia |
juce je server bio pun i zasto nije bilo legendi aj nek mi neko objasni bilo je grubor ja i ne secam se dal je jos neko bio sry ako sam ga izostavio a ostali stokad ima nekog sto onda ne udjete jaaaooo puludecu dodje mi da psujem da vas ispickaram aal uffff I NARAVNO OPET CU JA BITI KRIV ZA SVE !!!!! jaoo sta da radim zao mi da izbacujem iz klana al moracu ima da ostavim 10 najvernih ljudi i boli me kurac e tako cemo od sad zapisivacu koga nije bilo na serveru kada na serveru ima ljudi a ko nije dosao kad sam ga zvao i razloge njegove a za razloge igram 1 v 1 neidgra mi se a posle 5 min ga vidim na drugom serveru i slicno ondma ima da letite..SAD CEMO DA VIDIMO kAkO LIDER RADI SVOJ POSAO!!! |
|
| |
Legend3::NightmarE |
DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 12:11:57 | PORUKA # 2 |

Dragan Djermanovic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
u koje vreme si to igrao?ja kad god hocu da dodjem,prazan server.ajde lepo da se dogovorimo kad se dolazi na server,da se svi skupimo.neko vreme kada bi SVI odvojili sat vremena za nas server |
|
| |
Legend3::GruboR |
DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 12:13:19 | PORUKA # 3 |

Bojan Grubor

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Stara Pazova-Serbia |
policija(chawa) trenira strogocu zezam se... stvarno ima dosta ljudi koji su neozbiljni i koji se samo bune a kada su dela u pitanju nema ih nigde tako da moja preporuka je da prestanu da kukaju a da pocnu malo vise da igraju na serveri i da zovu druge ljudem ako mi mozemo skoro svaki dan sto i vi nebi mogli ponekad, stvarno nema smisla jbt!!! |
|
| |
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 13:00:32 | PORUKA # 4 |

Uros Cvetkovic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
Udri policijo!!!!! |
|
| |
Nemo |
DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 18:01:42 | PORUKA # 5 |

Tonci Poturovic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: - |
SLUSAJ CHAWA MA IZDERI SE TI NA MENE KOLIKO HOCES ALI JA SAM BIO NA SERVERU BILA JE MAPA NAOUT MACHICHA JE BILA NEKI NAWENGERRR ACER BARA PRO ITD
|
|
| |
ChawA |
DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 18:34:45 | PORUKA # 6 |

Nikola Chavic

kolko si puta bio da si bio pono puta upamtio bi te.. |
|
| |
ChawA |
DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 18:35:52 | PORUKA # 7 |

Nikola Chavic

kako si ovo napisao znaci samo 1 svaka ti cast stvarno mnogo si se pretrgo..eh kad bi svi ovako kao nemo uff bio bi pun seerver...xDDD |
|
| |
Nemo |
DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 18:38:51 | PORUKA # 8 |

Tonci Poturovic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: - |
de chawa nemoj se zajebavat xDDDDDDD uvjek dodjem kad bar ima 1 da se zajebajen
|
|
| |
ChawA |
DATUM: SUBOTA, 2009-10-31, 18:45:40 | PORUKA # 9 |

Nikola Chavic

pa gle kako si napisao xD izgleda kao 1 da si bio al ok zaboravi necemo se svadjamo mir mir niko nije kriv hahahah eto |
|
| |
Legend3::KobrA |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-11-02, 16:59:30 | PORUKA # 10 |

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
Ljudi nema rasprave...nemojte svadju i ostalo da vidim...a vidim u zadnje vrijeme masu toga.....predlozio sam cavicu da se konsultuje sa adminima i da naprave tim od 15-18 max ljudi...najvjernijih.....zao mi je sto ce neki morati da odu ali nece otici oni koji su zasluzili sigurno !!! |
|
| |