Server je napokon prebacen na 1.3
|
|
Legend3::GruboR |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 20:22:45 | PORUKA # 11 |

Bojan Grubor

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Stara Pazova-Serbia |
jbt ali je stalno prazan, znaci kad god sam gledao da igram uvek je prazan.... |
|
| |
ChawA |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-21, 21:50:23 | PORUKA # 12 |

Nikola Chavic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: .-Serbia |
pa prazan je zato sto Legend3 ne dolaze na njega!!!!!ja bih bio citav dan pokusavao da skupim igrace al imam problem sa netom,pa bi vas molio da probate da uradite nesto povodim toga..a ne jaoo sranje prazan nam server a nikad na njega ne ulazite...i na 1.0 je bio prazan u pocetku i kad smo mi poceli da dolazimo trudimo se zovmo druge igrace i napusno se tako i ovde moramo zato NA POSAO!!!! |
|
| |
Legend3::KobrA |
DATUM: UTORAK, 2009-09-22, 03:28:39 | PORUKA # 13 |

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
Upravo tako...i na 1.0 prvih 15-ak dana bio je prazan dok mi nismo poceli an njega da dolazimo...a onda su za nama i ostali...i na kraju je server uvijek bio pun...Sad isto trazimo od vas...da dolazite..nemojte dolaziti po 1..nego se orgaznizujte..zovite jedan drugofa...koji cete kurac u ekipi ako ne igrate i ne trenirate zajedno...Necemo vam mi sve organizovati jbt..malo i vi pomozite...Uskoro ce server imati 20 slotova....a mozda da nabavimo jos 1 ako bude para.... Zato pls dolazite nas erver..doci ce za nam i ostali !!!! |
|
| |