wtf ?!?!?! banan nisam ni znao kunem se neznam ni jel sam uopce banan nisam provjeravo?!?!?!? wtf?!?
Added (2011-01-15, 21:38:15) --------------------------------------------- ovako nisam ni znao da sam banan na cbu .. ali ja mogu igrat cb ztkj nisam banan preko game-vioalations..a cb se igra na serverima koji su streamani od strane game-violationsa.. i jos je to bilo prije godinu dok sam skoro tek pocinjo igrat cod2 opcenito i valjda sam bio glup .. ali nesjecam se da se to dogodilo .. xSS
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Trebinje-Bosnia and Herzegovina
BB nema rasprave vise kolko ja znam da si igrao cb znao bi da ti je banovan key znao sam ja da nesto nije ok znam da si uvijek igrao 1,0 i iznenadio sam se kad sam vidio cb link
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina
na pbbans (sajt koji sadrzi sve podatke koje punk buster ubiljezi...pa tako i banovanje ) tvoj guid stoji kao banovan...i to na tvoje ime !!!!! to za cb ja pojma nemam...kako igras i da li uopste igras.....ne znam nisam nikad provjeravao da li se moze unijeti banovan guid...a vjerovatno moze.....takodje mislim da bi svaki put trebalo provjeriti igrace protiv kojih igras...al' sad je to druga tema i prica...cinjenica je da si ti uhvacen sa WH....tako da je daljna dikusija nepotrebna !!!!