Nemo WnB Legende again [ZATVORENA PRIJAVA]
|
|
Nemo |
DATUM: NEDELJA, 2010-09-19, 15:34:30 | PORUKA # 1 |
|
momci nadan da me se sijecate *Ime i Prezime :: Tonci Poturovic *Lokacija(drzava,grad) ::Split Hrv *Datum Rodjenja ::05.03.1996 *Klanovi u kojima ste vec (ako ih imate) :: nemam *Nick u igri ::Prodigy *Vas XFire ::cicolinac *Igrate li na 1.3 (obavezno) ::da *Original key ::nope *Razlog zbog kojeg zelite pristupiti ovoj ekipi :: Najbolji ste i vec sam jednom bio ode! *Boja taga ako upadnete u ekipu :: crvena ako moze *Igrate li na Legend3 serveru :: Ne jer se nisam prijavio 130 dana na xfire -.- *Ako zelite dodati jos nesto o sebi (samo 'ljeba vam nemojte skill i sate :pPPP :: Ovako nisna se prijavio 130 dana zbog osobnih razloga nadan da ce te razumijeti |
|
| |
Legend3::KobrA |
DATUM: NEDELJA, 2010-09-19, 20:12:26 | PORUKA # 2 |
Stefan Ruzic
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
PozZz stari druze :))) Evo da ne duzim...posto znam razvesti pricu jbg........greskom sam skinuo obavjestenje sa pocetne stranice na kome je pisalo sledece " Legende regrutuju nove clanove.....ako imate originalni cod2 kljuc,clan base nalog,cistu gejmerski proslost i najvaznije dobro raspolozenje,onda ste svakako dobrodosli ).....e sad mene interesuje imas li ti ovo prvo troje....za ovo cetvrto sam siguran da si jos u tom fazonu Takodje ,postoji mogucnost da cemo uvesti obavezno placanje servera......sve zavisi kako dogovorimo unutar tima.....to ce se znati najkasnije do kraja sledece sedmice....jbg ove sam bio totalno zauzet !!! tako da znas sta te ceka.......zivio !!! |
|
| |
Legend3::BekI |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-09-20, 00:45:12 | PORUKA # 3 |
Nenad
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Trebinje-Bosnia and Herzegovina |
Sto se mene tice Kobra ja cu placati! Al kad udjem haha xD |
|
| |
Nemo |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-09-20, 13:07:17 | PORUKA # 4 |
|
Samo da znatenikad nisan haxa i tako to ja bih rado placao nije mi tesko izdvojit koju konu samo je problem sto sam iz Hrv pa mi vi samo recite kako se placa ja cu platit namjeravan org cd key kupi do kraja sljedece sedmice raspolozenje uvik dobro uz dobru ekipu |
|
| |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-09-20, 13:43:22 | PORUKA # 5 |
Stefan Ruzic
Greska moja...sry...ovo za cistu gejmersku proslost....znam te dugo....znam da si dobar momak....i evo sto se mene tice sredi taj org i otvori cb nalog pa cemo lako....a u medjuvremenu cemo sacekati i ostale da se izjasne..;) P.S. Beki,tebi sam vec rekao,izglasali su ljudi da mozes pristupiti timu,al' prvo ispuni uslove pristupanja,org svoj provjeri !!! 217.26.212.20:28963 bitange sd !!! |
|
| |
Legend3::AnteS |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-09-20, 14:26:57 | PORUKA # 6 |
Ante Stanković
STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Vinkovci-Croatia |
Ja sam ZA Nemu! opa novi smile-i ovi su mi omiljeni |
|
| |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-09-20, 14:34:07 | PORUKA # 7 |
Stefan Ruzic
Quote (Legend3::AnteS) opa novi smile-i ovi su mi omiljeni Planiram da ubacim veliki broj novih smajlija....ali one je tesko naci...pa sam se opredijelio za ovaj set..... A sad se vratimo temi |
|
| |
Nemo |
DATUM: PONEDELJAK, 2010-09-20, 16:40:31 | PORUKA # 8 |
|
fala nalog cu probat nabavit za nekih 2-3 dana |
|
| |
|
|