E Cone...aj sad da te malo userem :DDDD sTO SE TICE cOMUNITY-JA NA XF-U TO je dobra ideja...i to cu da odradim cim stignem......svi cete biti admini pa zovite ljude...ja sam kuci 1-og...
Sto se tice radija......Cone...ostavi se radija vise :DDDDD.....to sto ti zelis je obicni copy paste shit....to da nadjemo player i da na njamu pise legend3 nista ne znaci....ta ideja da smi uploadujemo muziku je prekomplikovana io zahtijeva dosta organizacije.....bavite se pametnijim stvarima i precim stvarima....
A vidim odradio si potpise....pa brate zar sve mora biti kopija...ako si vec uzeo taj posao na sebe odardi original...nemoj da kopiras sajeve potpise....lax je fino to odradio....nema sumnje...al' daj smisli nesta originalno....i uradi to cijelom timu....
Evo ti prijedlog....neka potpis bude ona kartica sa licnim podacima...ili smisli sta slicno....
Added (2010-03-20, 16:31:08)
---------------------------------------------
A tek vidjeh da si pokrenuo ovo za radio...aj dobro...nastavite...al' nemoj zbog ovoga da druge stavri ispastaju....
ljudstva nemamo dovoljno...zato promovisite tim......to cemo najbolje preko community-ja.....moze neko na napravi...a mogu i ja fino srediti kad dodjem..... Srecno !!!!