Ma pusti me, i meni je krivo al' sta ces, morao sam da cutim, ipak cale i keva placaju skolovanje, moram da igram kako oni sviraju.... Chawo ne jebi me, i ovako je pun grad, ne otezavaj mi... A Radovci su posebna prica... Udjose u 39-ku njih 15-20, napunise bus lagano, a ja ispod jakne imao Zvezdinu majcu, jbm ti zivot a njih 5-6-ica sa palicama i sipkama, rek'o, sad kad vide majcu ja sam odsvirao svoje... A jos veceg sranja, pridje mi najveci lik medju njima(kao trokrilni sifonjer) i sedne do mene, a ja nemogu da zakopcam jaknu, bice sumnjivo, molio sam Boga da ne pogleda ka meni jer ako vidi majcu, sad bi mi nedaj Boze pravili umrlicu na sajtu..... Katastrasno.... Nego, oni izadjose na Autokomandi kod Fransa, meni laknulo sine, k'o da sam pisao posle tri popijene gajbe piva..... Ma propast....
A ti Grubi siso samo podjebavaj, video bih tebe tamo, da l' bi pevao ja sam a njih trista...
P.S. Doduse, pre nego sto su usli u bus pevao sam "M'rs na Banjicu jebem li vam mamicu"... Zamalo da mi se obije o glavu.... I to palicom....