search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Kad cemo na to pivo????
Legend3::HeadHunteR DATUM: ČETVRTAK, 2009-11-05, 19:01:01 | PORUKA # 11

Uros Cvetkovic

STATUS: OFFLINE
E nabijem vas na tuki, koja subota jbl vas ona!!!!! ja u subotu nemogu, vratio sam se kuci, cekam k'o budala da se vi dogovorite kada cete na pivo.....

Daklem, sad za vikend nemogu, morao sam da se vratim kuci, keva nesto sere, moram da ucim, imam kolokvijum u ponedeljak i sredu, 'oce oci da mi ispadnu.....

A sad vas molim, je l' moze to opijanje da se desi u sredu sledece nedelje posto za vikend ne ostajem u BG-u....

P.S. Zamalo Radovci da me prebiju jbm ti zivot, bilo je bez'te noge da vas ne poserem....

Legend3::GruboR DATUM: ČETVRTAK, 2009-11-05, 21:55:09 | PORUKA # 12

Bojan Grubor

e u kurac idi znas, taman smo svi hteli za vikend.... pa nzm za sredu videcemo.... e picko jedna pa sto bezis jel znas onu zvezdinu "ja jedan na njih 300" biggrin

ChawA DATUM: PETAK, 2009-11-06, 02:07:57 | PORUKA # 13

Nikola Chavic

ma daj neverujem a daj idi bre head!!!ja sam u sredu pre podne tako da cu moci..al je bezveze ovako sub pun grad ljudi zaebancija e jesi somina keve mi...xDD
e da sta bi sa radovcima daj detaljnije...

Legend3::HeadHunteR DATUM: PETAK, 2009-11-06, 03:03:13 | PORUKA # 14

Uros Cvetkovic

Ma pusti me, i meni je krivo al' sta ces, morao sam da cutim, ipak cale i keva placaju skolovanje, moram da igram kako oni sviraju.... Chawo ne jebi me, i ovako je pun grad, ne otezavaj mi...

A Radovci su posebna prica... Udjose u 39-ku njih 15-20, napunise bus lagano, a ja ispod jakne imao Zvezdinu majcu, jbm ti zivot a njih 5-6-ica sa palicama i sipkama, rek'o, sad kad vide majcu ja sam odsvirao svoje... A jos veceg sranja, pridje mi najveci lik medju njima(kao trokrilni sifonjer) i sedne do mene, a ja nemogu da zakopcam jaknu, bice sumnjivo, molio sam Boga da ne pogleda ka meni jer ako vidi majcu, sad bi mi nedaj Boze pravili umrlicu na sajtu..... Katastrasno.... Nego, oni izadjose na Autokomandi kod Fransa, meni laknulo sine, k'o da sam pisao posle tri popijene gajbe piva..... Ma propast....

A ti Grubi siso samo podjebavaj, video bih tebe tamo, da l' bi pevao ja sam a njih trista...

P.S. Doduse, pre nego sto su usli u bus pevao sam "M'rs na Banjicu jebem li vam mamicu"... Zamalo da mi se obije o glavu.... I to palicom....

Legend3::JaksA DATUM: PETAK, 2009-11-06, 13:19:55 | PORUKA # 15

Aleksandar

Haha pa grubor bi oma kroz prozor iskocio biggrin biggrin

ChawA DATUM: PETAK, 2009-11-06, 17:56:45 | PORUKA # 16

Nikola Chavic

haahhaha zajebana siruacija head sreca da je zima daje leto pa nemas jaknu sta bi onda hahhah..zahvali se jakni xD

Legend3::HeadHunteR DATUM: PETAK, 2009-11-06, 18:58:44 | PORUKA # 17

Uros Cvetkovic

Ahahahah, u pravu si Chawo, sreca te je zima....

Legend3::NightmarE DATUM: PETAK, 2009-11-06, 20:46:18 | PORUKA # 18

Dragan Djermanovic

pa da si nosio partizanovu majcu ne bi te niko dirao wink

Legend3::HeadHunteR DATUM: SUBOTA, 2009-11-07, 01:36:18 | PORUKA # 19

Uros Cvetkovic

Ahahahahha, kako da ne, polomili bi me u svakom slucaju, boli njih uvo koja je majca, ima da te biju sve u sesnaes', sem ako na majci ne pise UF87....

Legend3::GruboR DATUM: SUBOTA, 2009-11-07, 11:21:31 | PORUKA # 20

Bojan Grubor

ma nema sta da se prica nego Head picka je, head picka je i tako dalje biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Search: