search
menu
person

NEWS AND UDATES

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
denirO?
NEncho DATUM: PONEDELJAK, 2009-10-12, 15:49:23 | PORUKA # 1

STATUS: OFFLINE
E ovako... Mislio sam da bih trebao to da iznesem pred vas. Ovaj lik je vrsio javnje pretnje zato sto sam kickovao njegovog druga koji je psovao po serveru.
Pretnje: Srusiti server (ima zastitu), hakovati Xf... Hakovati mi ceo komp...

Hajd' lepo mu recite nesto... Opametite ga uglavnom.
Unapred, hvala!

DenirO DATUM: UTORAK, 2009-10-20, 21:57:42 | PORUKA # 2

u pitanju je bio sdg server tako da to nema veze sa ovim...a i to shto server ima zashtitu nije nikkav problem za onog ko zna i mozhe...i ae stfu vishe...!!

[color=white]Den[/color][color=cyan]![/color][color=white]rO[/color]

Legend3::KakA DATUM: SRIJEDA, 2009-10-21, 18:24:36 | PORUKA # 3

Momak deniro,neoj mi dirat sdg,ko kaze da neko odavde nije u sdg brate,razmisli malo...

Legend3::GruboR DATUM: SRIJEDA, 2009-10-21, 21:13:07 | PORUKA # 4

Bojan Grubor

kaka u cemu je problem?? sta je tebe uvredilo u Denirovom postu, ne kontam bas najbolje, decko je samo rekao da se dogodilo na sdg serveru, nije nista lose rekao za njih....

ChawA DATUM: ČETVRTAK, 2009-10-22, 02:20:40 | PORUKA # 5

Nikola Chavic

u cemu je problem...bez svadje deniro jes nema veze na kom je serveru ali ti nesmes da psujes pretis i slicno,mislim smes alo to automatski znaci da ti nisi za Legend3...naravno mozes da se posvadjas nekad svi to radiomo al da ti pretis nekom da ces srusiti server hakovai ovo ili ono to ne moze,a i to odma znaci da se bavis nedozvoljenim stvarima a ni takve nevolimo , posebno u nasem klan,tako da obuzdaj se a ti Nencho nemoj ko neka p**cka odna da doleces da prijavljujes tuzibabo jedna hahhahah...xDD malo sale nije na odmet..

Karat3KiD DATUM: ČETVRTAK, 2009-10-22, 16:45:53 | PORUKA # 6

Milanko Ruzic

hahaahha koji haker ovaj deniro.....ako si neki kosto kazes meni hakuj sve sto mozes i televizor ako oces....koji lik
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

• Page 1 of 1
  • 1
Search: