20 clanova
|
|
Legend3::HeadHunteR |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-13, 14:41:06 | PORUKA # 31 |

Uros Cvetkovic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Smederevska Palanka-Serbia |
PA kad mogu da se muvaju preko raznih pricaonica na netu, sto ne bi moglo i preko xf? Dreed jbt, odmah regrutuj to, nemo' se zajebavas sa mojim srcem, znas da je slabo... I ti Chawo, nadji tu nekako 'leba ti... A one iz Saja se secam, jednom je izjavila, nemogu da igram sad CoD, nije mi dobro posle tri orgazma.... Mislim da se potpisivala Kike.... |
|
| |
ChawA |
DATUM: NEDELJA, 2009-09-13, 14:47:37 | PORUKA # 32 |

Nikola Chavic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: .-Serbia |
uuu matoriii zovi tu sajevku..xDDD |
|
| |
|
|
DATUM: NEDELJA, 2009-09-13, 20:03:06 | PORUKA # 35 |

Uros Cvetkovic

Ma, samo da ubacimo neko zensko u klan... Jbt, zabrazdicemo skroz.... |
|
| |
|
|
Legend3::KobrA |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:06:43 | PORUKA # 38 |

Stefan Ruzic

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina |
Sinoc sam skontao zencko na I.Zon4 serveru..igrali smo 1v1 :DDDD...pa smo poceli malo da se dop..pa malo xf..pa onda fb :DDD..a mala igra dobro jbt..nemo samo fora sto igra na 1.3 =( ...al' sredicemo to :DDD Nego Demirely care....ja se izvukoh :DDD...sry sto sam ostavio druga na bojnom polju...al' mala nije stvarnmo normalna sekunde....sad stalno zove..a jbt....a nekakva je sugava sva jbt....nego samo zidrzi..ne daj se....tebi je mnogo blize...trazi zabranu pristupa :DDD |
|
| |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:22:09 | PORUKA # 39 |

Uros Cvetkovic

Ahhahahahahaahahah, joooj jadni mi... Nemo, one moje ne igraju CoD, sta vise mrze ga.... Jednom samo imali trening dok smo bili u SFC klanu, devojka me smarala da krenemo u grad, a ja se klao sa ovim mojima..... Seca se Kobra Jovane, kad nije hteo da me pusti sa treninga tad, pa sam morao da ga samaram kundakom.... Jbg ovde devojke imaju fobiju prema CoD-u jbm li ga sto....
POST IZMIJENIO HeadHunteR - PONEDELJAK, 2009-09-14, 15:27:24 |
|
| |
aQua |
DATUM: PONEDELJAK, 2009-09-14, 16:32:10 | PORUKA # 40 |

Ivan Hut

STATUS: OFFLINE LOKACIJA: - |
jafooo znam ja jednu sa 1.3 je...daxica je+oj nick...btw cute je...xD
|
|
| |