STATUS: OFFLINE LOKACIJA: Foca-Rep.Srpska-Bosnia and Herzegovina
:D...Kao sto sam ti rekao...djuskaj :)..Igraj na serveru i uzivaj..ostalo je na nama...PaZi..ja sam to svima govorio...ove Ljude u Legendama...svi se znamo duze vrijeme...sad je malo glupo da primamo nekoga nakon dan..prvo moramo da se upoznamo i da budemo sigurni da si ok (mozda slumis :p)hehe...stvarno ne bi zeljeli da nam neko sve ovo pokvari...zato strpi se malo :D...samo igraj sve ostalo ce doci samo po sebi
Ma bre, ja sam mnoooooooogo iskusan jebac, meni ne treba ni punjeje ni baterija, ja guram na pogon!!!
Added (2009-07-15, 3:31 Pm) --------------------------------------------- Ma bre, ja sam mnoooooooogo iskusan jebac, meni ne treba ni punjeje ni baterija, ja guram na pogon!!!
Ovog lika do danas nisam znao, danas smo se malo bolje upoznali na serveru. Jebem ti sunce al' je dobro upoznat sa igrom koju sam ja nekada igrao - Samurai Warriors 2... Hehe, malo smo razgovarali na tu temu i na temu ko je lowara od nas dvoje :), i stekao sam utisak da je cool lik. Stoga moj glas za tebe je, kako se i ochekivalo - ZA. Budi redovniji na serveru jer kada se KobrA vrati sa mora sledi cistka neredovnih, ovo ti sve govorim jer si mi rekao da si igrao 5 dana World Of Warcraft (WoW), i da nisi u formi, zato ti budi redovan, da ne bi loshe zavrshio.