xaxaxax...e sad da ja u par tacaka prokomentarisem : tacka jedan dvotacka NAs server je ovaj mjesec 14 slotova...vec sledeci planiramo 20..tako da ce biti igraca..
tacka dva dvotacka (a moze i crtica iks de zakrada ova zatvorena ....ove stabdardne mape su pomalo )pomalo vise) dosadile..a i nerviraju skoro svakoga iz tog razloga sto ih znamo napamet..is to ljudi koriste sve iste stekove..
tacka tri dvotacka .... ovo je server LegendI...i mi bi trebalo da se druzimo i igramo na njemu..sta nas briga za ostale...mape ubacujemo nove da bi nam bilo sto znimljivije..nijok ne poznaje mape..ucimo ih i zezamo se...
Druga je stavr ako budemo imali vise servera..pa da imao i public server za sve igrace,,,pa onda ubacujemo sta se judima igra..sad prvenstveno treba da nama bude fino i ugodno...a koliko vidim ljudima se dopada ideja da ubacujemo nove mape..da bude sto raznovrsnije...
Sta je fora idemo na tpjane i nabijaj skor...a sve na istu foru..ovako se bar posprdamoz esno :DDD
tacka 4 : Sve ove mape koje sam predlozio su S&D mape..znaci mape velike i namjenski pravljene za sd...sve ostel mape su prejednostavne i nikakve..ne planski za s&d radjene...zato pazljivo odabira mape..i ponavljam ljudi su zadovoljni...
Znaci zasad je jedino vazno da nama bude ugodno..i molio bih sve da sto cesce doalze na server..to je VAS SERVER !!! ionako je mali za sve nas pa nas opet nema i opet ga ne punimo..nas je 35 u Korporaciji citavoj...server nos niejdnom nije bio pun !!! Pa vi vidite !!